Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Clinici de alcoolizare deschise în Judeţul Vaslui

Zoom Clinici de alcoolizare deschise în Judeţul Vaslui

Bucurie de nedescris astăzi în Judeţul Vaslui după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat deschiderea a patru noi clinici de alcoolizare în regiune, ca urmare a succesului nebănuit avut de prima clinică de acest gen, inaugurată acum două săptămîni, care a rămas fără spirt şi pîine în doar cîteva ore.

“Aceste clinici se adresează în special persoanelor cu probleme, care locuiesc în Judeţul Vaslui şi nu suferă de alcoolism încă”, a declarat Ministrul Sănătăţii. E o povară uriaşă atît pentru ei cît şi pentru rudele lor, dar apelînd la ajutor de specialitate şi la un tratament corespunzător cu spirtoase, în maxim 48 de ore pot deveni beţivi cu acte în regulă, putînd oricînd să-şi reia locul normal în societate”.

Prezent şi el la deschidere, Marian Bănescu, primul beneficiar al terapiei cu alcool s-a declarat încrezător că programul îi va ajuta şi pe alţi tineri care şi-au pierdut perspectivele. “Nu fiţi trişti că nu sînteţi alcoolişti, şi că lumea din jur vă ridiculizează, dacă găsiţi calea… Mă scuzaţi, mă duc să ma culc în propria mea vomă”.

În situaţia în care şi aceste clinici vor avea succesul scontat, Ministerul Sănătăţii a anunţat că vrea să ducă lucrurile şi mai departe, înfiinţînd şi o clinică care să-i ajute pe vasluieni să scape de frica de a se bate cu topoarele, sau de a face sex cu rude de gradul I şi II.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint