Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Clovnarea la oameni

Zoom Clovnarea la oameni

Un bărbat îmbrăcat într-un costum de clovn a pornit o bătaie generală pe o navă de croazieră. Știm cu toții cum se întîmplă lucrurile astea. Ești la etajul 16 al unui vapor, te relaxezi și deodată vine un clovn la nevastă-ta și o roagă să-l strîngă de nasul mare și roșu. Ai tot dreptul să te enervezi și să-l arunci peste bord. Mai ales că știi ce se zice despre bărbații cu pantofi mari.

Președintele Donald Trump a ținut un discurs săptămîna trecută în fața unei steme prezidențiale false, care înfățișa un vultur bicefal sovietic, ținînd în gheare niște crose de golf cu mesajul “Al 49-lea președinte e o marionetă”, scris în spaniolă. Nu știu de ce zice toată lumea că era o stemă falsificată, pare că prezintă destul de bine realitatea.

Nudiștii parizieni din Bois de Vincennes se plîng că nu mai pot să zburde liniștiți cu lucrurile în bătaia vîntului din cauza perverșilor care se ascund în boschete și a voyeurilor care îi spionează cu binoclul din copaci. Nu știu ce să zic, dar dacă perverșii ăia au nevoie de binoclu ca să se simtă bine, probabil nici marfa expusă nu-i foarte mare.

Un episcop cipriot a declarat că homosexualitatea apare atunci cînd o femeie însărcinată face sex anal și îi place. După declarația asta, nici nu vreau să știu ce se întîmplă cu femeile însărcinate care mănîncă castraveți murați și le place, dar sigur e vorba de o abominație.

Ministrul Sănătății din India a fost surprins în timp ce urina pe peretele unei case, în plină campanie de igienizare a țării și de interzicere a defecării în public. Nu înțeleg de ce se ia toată lumea de bietul om. Măcar a avut decența s-o facă pe peretele exterior al casei, nu pe peretele interior, în sufragerie, ca mulți alții.

O alergătoare austriacă, lovită cu mașina și răpită de un necunoscut, a fost eliberată și condusă acasă după ce i-a lăudat răpitorului orhideele din casă. Mă gîndesc că poate a ajutat și faptul că, în alte țări, Poliția a reușit să-l identifice pe psihopat și să-l prindă la timp.

Primarul unui sat din Polonia, unde de nouă ani se nasc numai fete, a anunțat că e gata să premieze primul cuplu care face un băiat. Fără să pară că favorizăm infractorii, nu-i așa că asta e o misiune ultrasecretă pentru cel mai fertil român în viață, Cristi Borcea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite