Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Clovnarea la oameni

Zoom Clovnarea la oameni

Un bărbat îmbrăcat într-un costum de clovn a pornit o bătaie generală pe o navă de croazieră. Știm cu toții cum se întîmplă lucrurile astea. Ești la etajul 16 al unui vapor, te relaxezi și deodată vine un clovn la nevastă-ta și o roagă să-l strîngă de nasul mare și roșu. Ai tot dreptul să te enervezi și să-l arunci peste bord. Mai ales că știi ce se zice despre bărbații cu pantofi mari.

Președintele Donald Trump a ținut un discurs săptămîna trecută în fața unei steme prezidențiale false, care înfățișa un vultur bicefal sovietic, ținînd în gheare niște crose de golf cu mesajul “Al 49-lea președinte e o marionetă”, scris în spaniolă. Nu știu de ce zice toată lumea că era o stemă falsificată, pare că prezintă destul de bine realitatea.

Nudiștii parizieni din Bois de Vincennes se plîng că nu mai pot să zburde liniștiți cu lucrurile în bătaia vîntului din cauza perverșilor care se ascund în boschete și a voyeurilor care îi spionează cu binoclul din copaci. Nu știu ce să zic, dar dacă perverșii ăia au nevoie de binoclu ca să se simtă bine, probabil nici marfa expusă nu-i foarte mare.

Un episcop cipriot a declarat că homosexualitatea apare atunci cînd o femeie însărcinată face sex anal și îi place. După declarația asta, nici nu vreau să știu ce se întîmplă cu femeile însărcinate care mănîncă castraveți murați și le place, dar sigur e vorba de o abominație.

Ministrul Sănătății din India a fost surprins în timp ce urina pe peretele unei case, în plină campanie de igienizare a țării și de interzicere a defecării în public. Nu înțeleg de ce se ia toată lumea de bietul om. Măcar a avut decența s-o facă pe peretele exterior al casei, nu pe peretele interior, în sufragerie, ca mulți alții.

O alergătoare austriacă, lovită cu mașina și răpită de un necunoscut, a fost eliberată și condusă acasă după ce i-a lăudat răpitorului orhideele din casă. Mă gîndesc că poate a ajutat și faptul că, în alte țări, Poliția a reușit să-l identifice pe psihopat și să-l prindă la timp.

Primarul unui sat din Polonia, unde de nouă ani se nasc numai fete, a anunțat că e gata să premieze primul cuplu care face un băiat. Fără să pară că favorizăm infractorii, nu-i așa că asta e o misiune ultrasecretă pentru cel mai fertil român în viață, Cristi Borcea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]