Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

CNADNR dă 14 milioane ca să nu ne ia vara pe nepregătite

Zoom CNADNR dă 14 milioane ca să nu ne ia vara pe nepregătite

Eram atît de pregătiți să fim luați pe nepregătite de iarnă, încît nici nu-i de mirare că iar ne încurcă zăpezile. Dar nu-i nimic. Cel puțin vara n-are să ne ia pe nepregătite. Asta pentru că băieții de la CNADNR au decis, în plin viscol și zăpadă, să împartă un purcoi de bani pentru servicii de întreținere pe timp de vară a drumurilor naționale ce țin de zona București Sud.

Au organizat chiar și o licitație, la care au venit trei ofertanți și, ca să nu se supere nimeni, toți trei au fost declarați cîștigători. Astfel, 13.984.999 de lei plus TVA s-au împărțit frățește între SC Gecor SRL, SC Strabag SRL și SC Delta Antrepriză de Construcții și Montaj 93 SRL.

Prima dintre firme este una cu state vechi în afacerile cu bani publici și, pînă să devină un renumit scriitor de celulă, de destinele ei se ocupa, de la sfori, însuși Cătălin Voicu. Dar, chiar dacă măritul senator nu mai e la butoane, se pare că firma a rămas în continuare abonată la CNADNR.

Delta ACM 93, deținută de afaceristul Florea Diaconu, este o altă firmă cunoscută ca avînd lipici la banul public, numele ei fiind asociat cu atîtea combinații încît ne-ar trebui o pagină de mărimea unei comune ca să le enumerăm pe toate.

Iar despre Strabag nici nu mai are rost să zicem, că-i știe toată lumea pe dragii de austrieci ori lucrările lor de prin România.

Or, la așa un trio formidabil, antamat de CNADNR pentru a întreține drumurile pe timp de vară, e clar că n-are cum să ne ia viscolul din iulie pe nepregătite. Și nici zăpezile din august.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint