Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cocoș se relaxează înainte de proces

Zoom Cocoș se relaxează înainte de proces

Cocoș, da, Cocoș, tocmai a semnat un contract de 32.524.292 de lei plus TVA pentru construirea unui centru de agrement și spa în Predeal. Cu tot cu TVA, se fac în jur de zece milioane de euro, o sumă nu chiar de lepădat, mai ales că investiția va avea loc într-o stațiune de pe Valea Prahovei pe care președintele Băsescu n-o ocolește iarna.

Bine, nu e vorba de Dorin Cocoș, cum poate ați fi fost tentați să credeți, ci de Liviu Cocoș, primarul Predealului, care a reușit să facă rost de banii ăștia de la UE.

Liviu Cocoș este membru al PNL și unul dintre cei mai înstăriți primari ai acestui partid, dar în momentul de față nu se prea poate bucura de averea lui și nici de ce ar putea să-i aducă proaspătul contract de zece milioane de euro semnat zilele astea. Fiindcă Liviu Cocoș are averea pusă sub sechestru din ianuarie 2014, după ce Parchetul l-a pus sub acuzare pe primar și pe 11 foști consilieri locali. Cică primarul, consilier local la vremea aceea, ar fi pus umărul la deturnarea unor locuințe ANL spre persoane care aveau un punctaj mai mic decât unele îndepărtate abuziv de pe liste. Da’ nu-i nimic, până se rezolvă cazul ăla, domnul Cocoș va avea destul timp să se relaxeze în spa-ul construit pe bani europeni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale