Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Codin Maticiuc (Poponeț): “Revolta împotriva PSD o înțeleg perfect”

Zoom Codin Maticiuc (Poponeț): “Revolta împotriva PSD o înțeleg perfect”

Gen Sex consensual PSD

Codin Maticiuc (Poponeț): “Revolta împotriva PSD o înțeleg perfect. Țara merge prost și ei au cam fost la putere după Revoluție. Deci poartă o mare parte din vină. (…) Jos Dragnea? De unde? Din propriul partid? Cred că asta sînt îndreptățiți să strige doar membrii PSD.” (Libertatea, 13 august)

Să-l auzi pe Poponeț vorbind despre ce prost merge țara după Revoluție, în condițiile în care e micul poponeț al unui mare poponeț care a fost ofițer DIE și s-a îmbogățit subit în anii ’90, e absolut fascinant. Dar vorba aia: cine poate să strige “Jos Poponeț!”? Poate doar un alt Poponeț.

 

Gen Păr de gradul doi

Claudia Pavel (cîntăreață cu păr): „Eu nu m-am tuns niciodată. M-a tuns doar mama. Eu plîngeam că voiam părul lung, dar ea îmi spunea că nu am de ce să plîng, că o să am nevoie de păr cînd o să fiu mare. Și așa a fost. Sîntem eu și părul.” (Libertatea, 12 august)

Povestea de iubire dintre fata asta și părul ei e atît de mare încît poate că Disney ar trebui să facă un desen animat intitulat Eu și părul, în care o fată simplă din popor încearcă să-și crească părul de pe cap, dar acesta se încăpățînează să crească mereu prin alte locuri.

 

Gen Aprindeți Lumina

Oana Zăvoranu (se ferește): “Mă feresc să mă duc în Piața Victoriei… (și nu mă duc nu pentru că sînt lașă sau slabă), cum m-am ferit vreodată să intru și în politică, deși Vadim și alții au vrut să o fac cu orice preț… și am știut de ce nu am făcut-o, și nu o fac, și bine fac că nu accept nimic… Rămîn asta care sînt, în ciuda avantajelor enorme pe care le-aș fi avut, sau le pot avea în schimb… M-am ținut și mă voi ține departe de golani… În ultimul timp, încerc să pun rațiunea înaintea impulsurilor și sentimentelor de orice fel… uneori îmi iese? Se luptă Lumina cu Întunericul… și o să învinga Lumina, dar greu…” (Libertatea, 11 august)

Nu sîntem siguri dacă Oana Zăvoranu a început să facă reclamă la vreo firmă de becuri sau a luat-o complet pe arătură, dar pare că-n ultima vreme totul la ea se rezumă la probleme de lumină și întuneric. Oana, cumpără-ți un generator ca să nu mai rămîi fără Lumină!

 

Gen Lovitură sub centură

Cătălin Botezatu (claustrofob): “În ultima perioadă chiar nu pot să port centura de siguranță: sufăr de o oarecare claustrofobie, din cauza celor cinci stenturi pe care le am la inimă, și uneori simt că mă sufoc. Conduc de aproape 33 de ani, dar nu am avut nici un accident serios. Dacă sînt oprit respect Poliția, știu să-mi cer scuze și să-mi recunosc greșelile. Dacă reușesc să găsesc înțelegere este bine, dacă nu… suport sancțiunile.” (Autotest Magazin, 10 august)

Cel mai important lucru de reținut aici este că, dacă ai un accident, nu porți centura de siguranță și zbori prin parbriz, poți să scapi cu viață dacă-ți recunoști greșeala și îi spui parbrizului că în 33 de ani n-ai avut niciodată un accident de mașină.

 

Gen Lia Molcuța Hialuronescu

Prințesa Lia (de România): “Mi-am injectat acid hialuronic în pomeți. Să te îngrijești este o datorie pe care o ai. În plus, trebuie să recunoaștem că un aspect fizic plăcut îți asigură o serie de avantaje, cum ar fi o încredere în tine mai mare.” (Wowbiz, 12 august)

Doamna prințesă Lia dovedește o mare înțelepciune și calcă direct pe urmele unui alt mare cap regal, Marie-Antoinette, cea care a declarat: “Oamenii se plîng că n-au pîine? Foarte bine, atunci să le dăm acid hialuronic ca să arate plăcut în timp ce n-au pîine”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Secretul lui Bachus, cu Gabriel Liiceanu în rolul principal

  8 octombrie 2019

  După o lamentabilă carieră de criminal în serie, Gabriel Liiceanu se desparte de membrii Grupului pentru Dialog Social cu aerul preotului indignat că păcătoșii cărora le-a servit ultima împărtășanie se simt din […]

 • Președintele morții

  8 octombrie 2019

  Dacă ar avea aripi, Klaus Iohannis s-ar roti în văzduh deasupra tragediilor, ca un corb care adulmecă moartea. Dar n-are, așa că e nevoit să țopăie de la un accident […]

 • Uniunea Salvați USR

  8 octombrie 2019

  În plină campanie electorală pentru prezidențiale, Uniunea Salvați România s-a apucat, deja, de pregătirea alegerilor locale. Rar s-a mai văzut un partid care să le spună membrilor, simpatizanților și eventualilor […]

 • O profeție cu bucluc

  1 octombrie 2019

  Diversitatea în unitate se vede cu ochiul liber pe canalele noastre de televiziune, unde cîteva culte religioase se întrec seară de seară să ne intermedieze prin cablu o întîlnire cu […]

 • Bula calului

  1 octombrie 2019

  Prezidențialele n-au fost întotdeauna așa. În 1990 aveam de unde alege. Îl aveam pe Ion Rațiu, nepot de memorandist cu rădăcini istorice în Ardeal, milionar în lumea liberă, democrat cu […]