Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Codin Maticiuc (Poponeț): “Revolta împotriva PSD o înțeleg perfect”

Zoom Codin Maticiuc (Poponeț): “Revolta împotriva PSD o înțeleg perfect”

Gen Sex consensual PSD

Codin Maticiuc (Poponeț): “Revolta împotriva PSD o înțeleg perfect. Țara merge prost și ei au cam fost la putere după Revoluție. Deci poartă o mare parte din vină. (…) Jos Dragnea? De unde? Din propriul partid? Cred că asta sînt îndreptățiți să strige doar membrii PSD.” (Libertatea, 13 august)

Să-l auzi pe Poponeț vorbind despre ce prost merge țara după Revoluție, în condițiile în care e micul poponeț al unui mare poponeț care a fost ofițer DIE și s-a îmbogățit subit în anii ’90, e absolut fascinant. Dar vorba aia: cine poate să strige “Jos Poponeț!”? Poate doar un alt Poponeț.

 

Gen Păr de gradul doi

Claudia Pavel (cîntăreață cu păr): „Eu nu m-am tuns niciodată. M-a tuns doar mama. Eu plîngeam că voiam părul lung, dar ea îmi spunea că nu am de ce să plîng, că o să am nevoie de păr cînd o să fiu mare. Și așa a fost. Sîntem eu și părul.” (Libertatea, 12 august)

Povestea de iubire dintre fata asta și părul ei e atît de mare încît poate că Disney ar trebui să facă un desen animat intitulat Eu și părul, în care o fată simplă din popor încearcă să-și crească părul de pe cap, dar acesta se încăpățînează să crească mereu prin alte locuri.

 

Gen Aprindeți Lumina

Oana Zăvoranu (se ferește): “Mă feresc să mă duc în Piața Victoriei… (și nu mă duc nu pentru că sînt lașă sau slabă), cum m-am ferit vreodată să intru și în politică, deși Vadim și alții au vrut să o fac cu orice preț… și am știut de ce nu am făcut-o, și nu o fac, și bine fac că nu accept nimic… Rămîn asta care sînt, în ciuda avantajelor enorme pe care le-aș fi avut, sau le pot avea în schimb… M-am ținut și mă voi ține departe de golani… În ultimul timp, încerc să pun rațiunea înaintea impulsurilor și sentimentelor de orice fel… uneori îmi iese? Se luptă Lumina cu Întunericul… și o să învinga Lumina, dar greu…” (Libertatea, 11 august)

Nu sîntem siguri dacă Oana Zăvoranu a început să facă reclamă la vreo firmă de becuri sau a luat-o complet pe arătură, dar pare că-n ultima vreme totul la ea se rezumă la probleme de lumină și întuneric. Oana, cumpără-ți un generator ca să nu mai rămîi fără Lumină!

 

Gen Lovitură sub centură

Cătălin Botezatu (claustrofob): “În ultima perioadă chiar nu pot să port centura de siguranță: sufăr de o oarecare claustrofobie, din cauza celor cinci stenturi pe care le am la inimă, și uneori simt că mă sufoc. Conduc de aproape 33 de ani, dar nu am avut nici un accident serios. Dacă sînt oprit respect Poliția, știu să-mi cer scuze și să-mi recunosc greșelile. Dacă reușesc să găsesc înțelegere este bine, dacă nu… suport sancțiunile.” (Autotest Magazin, 10 august)

Cel mai important lucru de reținut aici este că, dacă ai un accident, nu porți centura de siguranță și zbori prin parbriz, poți să scapi cu viață dacă-ți recunoști greșeala și îi spui parbrizului că în 33 de ani n-ai avut niciodată un accident de mașină.

 

Gen Lia Molcuța Hialuronescu

Prințesa Lia (de România): “Mi-am injectat acid hialuronic în pomeți. Să te îngrijești este o datorie pe care o ai. În plus, trebuie să recunoaștem că un aspect fizic plăcut îți asigură o serie de avantaje, cum ar fi o încredere în tine mai mare.” (Wowbiz, 12 august)

Doamna prințesă Lia dovedește o mare înțelepciune și calcă direct pe urmele unui alt mare cap regal, Marie-Antoinette, cea care a declarat: “Oamenii se plîng că n-au pîine? Foarte bine, atunci să le dăm acid hialuronic ca să arate plăcut în timp ce n-au pîine”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]

 • #danbarnafacts

  13 august 2019

  Din spuma mării contractelor cu statul a apărut, imaculat și superb în nimicnicia lui, ca un câine turbat, Dan Barna. Și, deodată, a început să spună tâmpenii. Poate îl știți. […]

 • Caracal, mon amour

  6 august 2019

  Zilele trecute, pe la ora cînd Ion Cristoiu obișnuiește să tragă pe nări praful din Biblioteca Academiei, îmi făcui și eu rondul pe la Piața Obor, unde zarzavagiii scot natura […]

 • Olimpiada PROȘTILOR

  6 august 2019

  România și-a încredințat destinul unor șarlatani. Șefii de ieri și de azi ai țării, fie ei președinți, miniștri, primari sau parlamentari, trăiesc, cu rare excepții, din impostură. Prosperă din fals, […]