Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Colaborâtorul

Zoom Colaborâtorul

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea. Dar nu va mai colabora cu SPP-ul și nici cu RAAPPS-ul. E un echilibru în toate.

De la colaboratori trecem la angajați: Adrian Chesnoiu spune că „din grânarul Europei putem să devenim în timp hipermarket-ul Europei“. Ambițios Securici: asta ar însemna o mare putere de cumpărare, dacă ajungem să importăm din toată Europa în hipermarket-uri.

Florin Cîțu e în SUA cu Roberta Anastase. Sejur de șase zile, cum se zice, totul plătit de firma la care lucrează: România.

Cică Volodimir Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin. Iar răspunsul președintelui rus ar fi fost: „Spune-le, îi voi distruge!“. Pare că, în sfârșit, se ajunge la faza pe mame, pe sfinți, de morți.

Mină de război descoperită în Marea Neagră, la 80 km de Capul Midia. Pentru cei care nu știu, minele sunt descoperite cu ajutorul câinilor înot special antrenați.

George Simion, discurs normal, în logica AUR: „Dacă aş fi în locul vostru, eu nu aş vota, ca membru de partid, George Simion. Şi spun asta cu toată responsabilitatea“. A candidat, dar nu s-ar fi votat. Iar ăia atât de mult îl ascultă, încât l-au votat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint