Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Comuna Pleșoiu și-a găsit Nașul asfaltărilor

Zoom Comuna Pleșoiu și-a găsit Nașul asfaltărilor

Ați auzit vreodată de comuna Pleșoiu? Probabil că nu. Ei bine, localitatea asta care abia dacă mai numără vreo 3.000 de suflete e aruncată undeva în județul Olt și, ca orice altă localitate din țara asta, are o mare problemă cu drumurile. Sau, mă rog, avea. Căci, pare-se, administrația locală și-a luat naș o firmă cunoscută a județului în conturile căreia vor pompa un purcoi de bani. Trăiască PNDL, vorba aia. Mai exact, Primăria Pleșoiu a decis să repare cei cîțiva kilometri de drumuri din comună, așa că au scos “la licitație” un contract de proiectare și execuție, pe care l-a cîștigat SC Padrino SRL, pentru o nimica toată de 19.838.372 de lei plus TVA.

Padrino SRL, Nănașu Limited, cum ar veni în franceză, este o firmă destul de cunoscută din Olt, fiind deținută de un domn pe nume Mircea Zăvelcă, și e abonată la contractele din bani publici. Bașca, firma – dacă e să ne luăm după presa locală – făcea parte dintr-un fel de grup de firme în care patronii erau prietenari buni și colegi de vînători exotice, asta pînă s-au dat în gît unii pe alții pentru fel și fel de contracte primite cu dedicație.

Orișicum, ceea ce este cu adevărat important e că Padrino SRL a reușit să mai cîștige un super-contract pentru repararea drumurilor din comuna asta despre care nimeni nu știe nimic. Și dacă nimeni nu știe nimic, nici nu mai contează că s-au cheltuit cam 1.500 de euro pe cap de locuitor pentru repararea drumurilor. Fie lăudat numele PNDL!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale