Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Conacul Playboy se transformă în Palatul Buciîngeam

Zoom Conacul Playboy se transformă în Palatul Buciîngeam

Celebrul conac Playboy a intrat, după moartea lui Hugh Hefner, în posesia fiului unui magnat grec, care îl cumpărase în 2016 cu 100 de milioane de dolari și acum vrea să-l bage în renovare. Îi dorim mult succes, deși ar trebui să știe de pe-acum că unele pete n-or să iasă așa ușor și nu e exclus să dea peste bagaboante vechi, pline de molii, uitate prin pod.

Arabia Saudită a anunțat că le dă voie, în sfîrșit, femeilor să conducă o mașină. Singura condiție e ca și mașina să aibă corpul acoperit cu prelată în proporție de 90%, deși chiar și-așa or să se găsească suficienți perverși care să se excite uitîndu-se doar la cauciucuri.

Elon Musk promite o rachetă care să parcurgă distanța dintre New York și Londra în doar 30 de minute. Noul vehicul ar urma să revoluționeze transportul intercontinental, dar și să dea peste nas nord-coreenilor, a căror rachetă face mai mult de o oră, și lui Emil Boc, care încă se mai străduiește să bage metrou în Cluj-Napoca în vreme ce alții deja lucrează cu rachete.

Un român de 59 de ani a călătorit 30 de kilometri agățat de un tren de mare viteză, în Germania, după ce și-a dat seama că și-a uitat bagajele înăuntru și a sărit înapoi în ultima clipă ca să le recupereze. Deși n-ar trebui să mire pe nimeni că un român e capabil de așa ceva, cu adevărat remarcabil e faptul că n-a murit de inimă atunci cînd a descoperit că există trenuri în lume care circulă cu mai mult de 10 km/h, viteza medie a CFR.

O femeie din Spania insistă ca autoritățile să-i deschidă mormîntul ca să demonstreze că nu e moartă. E incredibil prin ce cazne trebuie să treci în ziua de azi ca să demonstrezi că ești viu și că n-ai votat cu PSD-ul în Gorj.

O păpușă sexuală de 3.000 de lire sterline a trebuit să fie trimisă la reparații după ce a fost molestată de vizitatorii unui tîrg de tehnologie din Austria. Mii de păpuși feministe au anunțat deja că vor protesta împotriva abuzului, în timp ce cîteva păpuși cu barbă au hotărît că a fost vina păpușii sexuale fiindcă se îmbracă atît de provocator.

Un măgar din Germania a distrus parțial o mașină sport portocalie după ce a mușcat din ea, confundînd-o probabil cu un morcov. În mod paradoxal, fiind vorba de o mașină sport portocalie, nu e exclus ca disputa să fie una zootehnică, proprietarul fiind un bou.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]