Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Conect-R (nume real Relu):„Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei.“

Zoom Conect-R (nume real Relu):„Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei.“

Gen When a talisman loves a taliswoman

Alin Oprea (ex-Talisman): „Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, cînd tu ai la rîndul tău nouă infidelități.“(Libertatea, 21 septembrie)

Asta cu nouă infidelități e o chestie care a reușit să ne impresioneze și pe noi. O dată pentru că 9 e o cifră magică, nu e nici 8, nu e nici 10. Acuma, serios,după ce faci nouă infidelități, chiar te doare mîna să mai faci o infidelitate mică, să se adune o cifră rotundă? După aia, ce-i femeia asta? E echivalentul unei pisici doar că în loc de vieți are infidelități? Iar în al treilea rînd, nu vi se pare o poveste desprinsă dintr-un vers romantic de căcat dintr-o baladă de același gen prestată la o nuntă de Holograf, Chilian sau chiar de Talismani în persoană: „Nouă infidelități, iubito, și pe toate le-aș ierta/ Dacă vin cu o gagică, și încă una ne-ar filma“.

 

Gen Cu tesla-n oaie

Conect-R (nume real Relu):„Era într-un magazin și mi-am dat masca jos pentru cîteva secunde, să pot respira, că stau de ceva timp în magazinul ăsta. Și un nene, o oaie din spatele meu, a început să facă crize. Mai avea puțin, vă dau cuvîntul meu de onoare, și la cît de speriat era pentru că mi-am dat masca jos, aveam impresia că rămîne fără respirație. (…)Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei.“(Spynews, 20 septembrie)

Lipsa de somn din vara aia în care n-a dormit l-a afectat îngrozitor de tare pe Relu, care pînă în ziua de azi duce pe umeri lipsa de oxigen din creier. Atît de tare încît s-ar putea să-l vedeți cum se albăstrește la față în mall, dacă nu-și dă masca jos să respire palmat, sau s-ar putea să-l găsiți pe net spunînd la oameni că virusul chinezesc e reflexia propriului nostru interior, sau s-ar putea să-l găsiți în ultimul hal, stînd la aceeași masă cu Capsali, Cristi Puiu și Carmen Tănase.

 

Gen Aiuant tu dă bi ză best

Alex Bodi (robotul Biancăi Drăgușanu):„Fii responsabil pentru zîmbetul tău și fericirea ta. Dacă cineva îți arată calea și tu nu ești capabil să o urmezi, este doar vina ta! Cînd lumea din jurul tău decide pentru tine și viitorul tău, îți meriți soarta. Așadar, alege-ți visele și transformă-le în realitate, doar tu o poți face.“(Spynews,17 septembrie)

Nu știm dacă domnul era așa de dinainte sau dacă Bianca l-a transformat, dar din ce citim la dînsul pe wall pare că nu e un om adevărat, pare că e un experiment de Inteligență Artificială programat să genereze platitudini băloase, maxime plictisitoare și combinații absurde de citate din Arsenie Boca și Octavian Paler.

 

Gen Clanul buzatelor

Bianca Pop (ispită de maneliști): „Mi-am luat gardă de corp. Acest Bebino (n.r.–King Kong de Berceni, membru în Clanul Sportivilor) este un prieten bun, dar nici nu ne cunoaștem personal. Am eu alte relații.“ (Spynews, 16 septembrie)

Chestia asta ne-a pus serios pe gînduri. Oare pe cîți dintre prietenii noștri buni îi cunoaștem personal cu adevărat? De asemenea, oare cîți dintre prietenii noștri au o poreclă atît de mișto în clanul interlop în care activează?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]