Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Consumă cum laude

Zoom Consumă cum laude

Iohannis în SUA: „Putem să garantăm românilor din țară că la iarnă nu vor trebui să stea nici în frig, nici în întuneric“. Fix asta ne-ar mai lipsi acum, să nu ne lase să închidem sobele și caloriferele când vrem, să vezi că face echipe de-astea de intervenție care vin și-ți aprind luminile, îți dau caloriferele la maximum. Aaa, iar în stradă să se audă imnul țării țâșnind din mașinile de Poliție, după frumoasa idee a domnului Vela, să-i dea Domnul după suflet.

Ministrul Apărării, domnul Vasile Dîncu, s-a aflat în vizită la Seul, unde și-ar fi arătat interesul pentru armamentul sud-coreean. Acum trebuie să mai găsească niște bănci care să-și arate interesul să ne împrumute la dobânzi astronomice și e făcută treaba.

ANPC vrea să știe ce înseamnă exact „şaorma cu de toate“. Patronii de restaurante să fie obligați ca pentru fiecare fel de mâncare să scrie în meniu toate ingredientele și toți aditivii. Să vezi acuzații de înșelătorie când s-o prinde ANAF-ul că șaormele „cu de toate“ nu conțin cuie. Mă rog, nu toate.

Sorin Cîmpeanu spune că ancheta despre plagiatul său a apărut acum pentru că vor unii să oprească reforma. Probabil, un grup de părinți responsabili gândindu-se îngroziți la viitorul copiilor lor.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint