Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Copiii orfani unde îşi ţin cadourile scunpe?

Zoom Copiii orfani unde îşi ţin cadourile scunpe?

Dragă jurnalule, la anul şi la mulţi ani cu ocazia lui Noul An, care îţi doresc să ai în el multe bucurii, mulţi bani, hăinuţe frumu şi fesele bonbate. A venit Moş Crăciun la tine? La mine a venit, deoarece am fost cuminte, şi ma luat pe genunchi, unde lam tras de barbă şi ia-m spus poezii, iar el, în loc săm-i dea cadou, mia dat nişte chei de la o maşină. Mam supărat imediat, la-m scuipat şi ia-m făcut o criză de spume, din cauză că am crezut căş-i bate joc de mine. Păi, ăsta e cadou, decât nişte chei????????? După aia ma luat Syda şi ma calmat la cap, deoarece ma dus afară săm-i arate că am primit şi maşina, nu decât cheile de la ea. Am mai făcut o criză din cauză că nu m-ia plăcut culoarea, dar după aia a început săm-i placă şi am făcut o criză de fericire.

Mai mă frământă o chestie, jurnalule. Am înţeles că la 12 noaptea, de Revelion, a fugit anul vechi şi a venit anul nou, care o să fie mai bun. Tu la-i văzut când a venit? Că eu nu lam văzut, din cauză că mă pupam cu Syda, şi sunt îmgrijorată că poate nea păcălit şi na venit şi am rămas tot cu ăla vechi. Ce ne facem?????

Am fost foarte inpresionată din cauză că a murit cel mai mare regizor român în viaţă, Sergiu Nicolaescu, deoarece se pricepea foarte mult la filme istorice şi, dacă mai trăia, poate făcea un film istoric şi despre mine. De asemenea, am fost îngândurată din cauza lui scandalul cu incinerarea, deoarece am înţeles că nu lau îmgropat, ci lau băgat în foc, ca să nu îl mănânce viermii. Sunt de acord să mă bage şi pe mine în foc când o să mor, dar trebuiesc să nu fie orice fel de foc. De exenplu, nu sunt de acord să mă prăjească, din cauză că prăjitul îngraşă. Pot să mă bage la cuptor sau să mă facă la aburi, că e mai sănătos.

Eu cred că oamenii care se enervez uşor sunt foarte, foarte deştepţi, din cauză că eu mă enervez uşor şi sunt foarte, foarte deşteaptă. Numai proştii sunt calmi deoarece eu nu sunt nici­odată calmă.

Te pup, jurnalule, noapte bună. Oare copiii orfani care nau casă cu garaj unde îşi ţin maşinile pe care lea-u primit de la Moşul? Pe stradă???????

Publicat în Cațavencii, nr. 1 (79)/2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint