Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Coreea, lasă racheta aia jos, că o să scoți ochiul cuiva!

Zoom Coreea, lasă racheta aia jos, că o să scoți ochiul cuiva!

► Coreea de Nord vrea să efectueze două teste nucleare pentru a obține focoase nucleare mai mici. Teoretic, planul nu e rău deloc. Totuși, vorbim de Coreea de Nord. Să ne rugăm deci ca în urma testelor să nu ne alegem cu două jumătăți de Pămînt mai mici.

► Francezii și-au facut de cap săptămîna trecută. Mai întîi au adoptat căsătoria între persoane de același sex, apoi, ca să agite apele și mai mult, au abolit o lege veche de 200 de ani care le interzicea franțuzoaicelor să poarte pantaloni în public. Acum, că am stabilit că Franța e noua Sodoma și Gomora, cine știe ce mai urmează? Căsătorii între persoane cu aceiași pantaloni?

► Casa Albă a publicat o poză în care președintele Obama trage cu pușca la țintă. Imaginea i-a liniștit atît pe americanii care susțin armele de foc, deoarece Obama + pușcă = love, dar și pe cei care militează împotriva lor, pentru că președintele n-are nici o treabă cu nimeritul țintelor.

► Tot în SUA, Hillary Clinton a părăsit funcția de secretar de stat, anunțînd că a terminat-o cu munca și vrea să se dedice mai mult somnului. În mod curios, e fix același lucru pe care l-a spus și Crin Antonescu atunci cînd a aflat că a intrat în Parlament.

► Ginerele lui Osama Bin Laden a fost prins la Ankara și urmează să fie extrădat în America. Potrivit surselor oficiale, mai există două pisici de-ale lui Osama pe care americanii nu le-au prins încă, în rest toți apropiații lui sînt pe mîini bune.

► Potrivit unui sondaj de opinie, românii ocupă locul doi în topul popoarelor pe care polonezii le urăsc cel mai mult pe lume, după țigani. V-am zis să nu botezăm un tip de cîrnați după ei? V-am zis că or să afle? Poftim, acum ce ne facem? S-au supărat pe noi.

Publicat în Cațavencii, nr. 5(83), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint