Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Corina (amantă de manelist): “Ajungi în stare să mori pentru cineva pînă cînd acel cineva te omoară.”

Zoom Corina (amantă de manelist): “Ajungi în stare să mori pentru cineva pînă cînd acel cineva te omoară.”

Gen Bunul, Raoulul și urîtul

Cîntărețul Raoul (suspendat): “Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Cînd mă oprea Poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, cînd ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam.” (Libertatea, 29 noiembrie)

Nu putem să nu sesizăm o notă de regret și chiar puțină indignare în discursul domnului cîntăreț Rareș Cornel Borlea. Unde a ajuns lumea asta dacă nici măcar nu mai poți să te folosești de numele tău fals latino-american și de renumele de Fuego ratat ca să scapi de lege? Asta e Românika. Nu ne mai facem bine.

 

Gen Gusturile se discută foarte mult

Cătălin Botezatu (te pui cu modele): “Must have-urile din garderoba unei femei sînt rochia neagră, pantalonul şi fusta tip creion, bluza albă şi, obligatoriu, o cămaşă masculină (…). Cămaşa bărbătească scoate din anonimat orice ţinută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii sînt atraşi de această combinaţie vestimentară.” (Spynews, 29 noiembrie)

Fără îndoială, în viziunea lui Cătălin Botezatu, există și alte cîteva mici trucuri care pot transforma orice femeie într-o femeie irezistibilă: barba și mustața falsă, vocea groasă și răgușită, salopeta transpirată de instalator. Oh, pisi, răvășește-mă! Zi-mi cum FCSB nu e Steaua.

 

Gen Nihil sine dormeo

Alex Velea (iubitor de mobilă): “Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme.” (Asia Express, 29 noiembrie)

Îl înțelegem perfect pe Alex Velea, fix aceleași declarații de dragoste i le-am făcut și noi patului în prima zi cînd l-am adus acasă de la IKEA, dar în momentul în care a început să zică că doarme cu cea mai frumoasă femeie din lume în pat, și nu doar doarme, ne-a pierdut. Oare ce ar putea să facă dacă nu doarme? Puzzle-uri? Fasole cu cîrnați? Completarea declarației fiscale unice pe 2019? Probabil, chestia asta o să rămînă un mister impenetrabil.

 

Gen Riscuri și meserii

Anna Lesko (vultură golașă): “A venit ziua cînd riscul pe care ți l-ai asumat pentru a rămîne închis înăuntrul bobocului este mai dureros decît riscul pe care ți l-ai asumat pentru a înflori.” (Spynews, 28 noiembrie)

Marea problemă a bobocului nu sînt riscurile pe care ți le asumi, ci faptul că ai umplut Internetul cu bobocul tău, pe toate zidurile e numai bobocul tău, deschizi ziarele și dai peste bobocul tău, deschizi Internetul și bobocul tău e împrăștiat în stînga și în dreapta. Anna, ai un boboc foarte frumos la vîrsta ta, dar mai pune și tu naibii o păturică peste bobocul ăla, că o să răcești la boboc.

 

Gen Manele sîngeroase 2

Corina (amantă de manelist): “Cornel Biju m-a lovit exagerat de rău. (…) Ajungi în stare să mori pentru cineva pînă cînd acel cineva te omoară.” (Spynews, 27 noiembrie)

Poate că mai are dreptate și domnul Robu de la Timișoara, cînd a interzis manelele. Adică uite ce modele promovează. Una e să lovești pe cineva rău, cum fac majoritatea bărbaților abuzivi care se îndoiesc de propria sexualitate, și alta e să fii un manelist care lovește exagerat de rău.

1 comentariu

 1. #1

  Tareeee !!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]