Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Corina (amantă de manelist): “Ajungi în stare să mori pentru cineva pînă cînd acel cineva te omoară.”

Zoom Corina (amantă de manelist): “Ajungi în stare să mori pentru cineva pînă cînd acel cineva te omoară.”

Gen Bunul, Raoulul și urîtul

Cîntărețul Raoul (suspendat): “Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Cînd mă oprea Poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, cînd ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam.” (Libertatea, 29 noiembrie)

Nu putem să nu sesizăm o notă de regret și chiar puțină indignare în discursul domnului cîntăreț Rareș Cornel Borlea. Unde a ajuns lumea asta dacă nici măcar nu mai poți să te folosești de numele tău fals latino-american și de renumele de Fuego ratat ca să scapi de lege? Asta e Românika. Nu ne mai facem bine.

 

Gen Gusturile se discută foarte mult

Cătălin Botezatu (te pui cu modele): “Must have-urile din garderoba unei femei sînt rochia neagră, pantalonul şi fusta tip creion, bluza albă şi, obligatoriu, o cămaşă masculină (…). Cămaşa bărbătească scoate din anonimat orice ţinută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii sînt atraşi de această combinaţie vestimentară.” (Spynews, 29 noiembrie)

Fără îndoială, în viziunea lui Cătălin Botezatu, există și alte cîteva mici trucuri care pot transforma orice femeie într-o femeie irezistibilă: barba și mustața falsă, vocea groasă și răgușită, salopeta transpirată de instalator. Oh, pisi, răvășește-mă! Zi-mi cum FCSB nu e Steaua.

 

Gen Nihil sine dormeo

Alex Velea (iubitor de mobilă): “Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme.” (Asia Express, 29 noiembrie)

Îl înțelegem perfect pe Alex Velea, fix aceleași declarații de dragoste i le-am făcut și noi patului în prima zi cînd l-am adus acasă de la IKEA, dar în momentul în care a început să zică că doarme cu cea mai frumoasă femeie din lume în pat, și nu doar doarme, ne-a pierdut. Oare ce ar putea să facă dacă nu doarme? Puzzle-uri? Fasole cu cîrnați? Completarea declarației fiscale unice pe 2019? Probabil, chestia asta o să rămînă un mister impenetrabil.

 

Gen Riscuri și meserii

Anna Lesko (vultură golașă): “A venit ziua cînd riscul pe care ți l-ai asumat pentru a rămîne închis înăuntrul bobocului este mai dureros decît riscul pe care ți l-ai asumat pentru a înflori.” (Spynews, 28 noiembrie)

Marea problemă a bobocului nu sînt riscurile pe care ți le asumi, ci faptul că ai umplut Internetul cu bobocul tău, pe toate zidurile e numai bobocul tău, deschizi ziarele și dai peste bobocul tău, deschizi Internetul și bobocul tău e împrăștiat în stînga și în dreapta. Anna, ai un boboc foarte frumos la vîrsta ta, dar mai pune și tu naibii o păturică peste bobocul ăla, că o să răcești la boboc.

 

Gen Manele sîngeroase 2

Corina (amantă de manelist): “Cornel Biju m-a lovit exagerat de rău. (…) Ajungi în stare să mori pentru cineva pînă cînd acel cineva te omoară.” (Spynews, 27 noiembrie)

Poate că mai are dreptate și domnul Robu de la Timișoara, cînd a interzis manelele. Adică uite ce modele promovează. Una e să lovești pe cineva rău, cum fac majoritatea bărbaților abuzivi care se îndoiesc de propria sexualitate, și alta e să fii un manelist care lovește exagerat de rău.

1 comentariu

 1. #1

  Tareeee !!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]