Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Corpus străinus Christi

Zoom Corpus străinus Christi

Arheologii au găsit un bilețel vechi de 300 de ani ascuns în fundul unei statui a lui Iisus din Spania. Deși descoperirea rămîne una remarcabilă, adevărata descoperire e că există arheologi care îl pipăie pe Iisus pe fund.

Un adolescent de 19 ani și-a făcut peste 300 de operații ca să arate ca Angelina Jolie. Din păcate, acum arată ca un extraterestru. Deci dacă-l vedeți pe Victor Ciorbea pe stradă, ori e el, ori e adolescentul ăsta cu operațiile.

Un politician canadian a avertizat că legalizarea consumului de marijuana ar putea duce în scurt timp la o revoluție comunistă. Motto-ul noii mișcări comuniste ar putea fi: “Hipsteri din toate zările, uniți-vă să găsim ceva dulce, că iarba asta m-a spart”.

China a lansat la apă prima navă-cargo complet electrică, și asta-i bine pentru mediul înconjurător. Nu la fel de bine e faptul că o va folosi ca să transporte cărbune la ars. Dar putea să fie și mai rău. De exemplu, putea să fie o navă care folosea pe post de combustibil specii rare de pui de focă, sau putea să se numească “Biruința” și să fie comandată de Traian Băsescu.

Un bărbat din Irlanda a fost amendat de Poliție pentru că a intrat cu tractorul într-un orășel ca să agațe gagici. Potrivit romanticului incurabil, femeile cad ca spicele dacă te văd la volanul unei mașini atît de puternice, dar dacă chiar vrei să le dai lumea peste cap, cel mai eficient e să le fugărești cu buldozerul.

Părinții din Siberia vor ca școlile și grădinițele să-l interzică pe Moș Crăciun anul ăsta ca să nu mai trebuiască să le dea profesorilor șpagă pentru serbarea de Crăciun. O metodă cel puțin la fel de eficientă, dar mai puțin absurdă, ar fi interzicerea banilor.

Un sfinx a fost dezgropat în deșertul californian. Nu-i vorba însă de un sfinx din antichitate, ci de unul mult mai recent, folosit acum 90 de ani ca recuzită pentru un film. Oricum, știm că asta e doar ce ni se spune ca să se ascundă adevărul. Adevărul gol-goluț e că a fost construit de daci, la fel ca piramidele.

Un bărbat din Rusia a murit după ce a scos cuiul unei grenade ca să-și facă poză cu el. O veste bună e că rușii par în continuare destul de ocupați să se omoare între ei. O veste proastă e că tot mai mulți au acces la grenade.

1 comentariu

 1. #1

  Perfect, acum știm de ce Brad Pitt își dorește atît de mult să-l întîlnească pe Victor Ciorbea.
  Iar problema în Siberia e tocmai asta: nu sunt bani, doar grenade. Unii părinți consideră că asta ar putea pune în pericol viețile elevilor. De aici și refuzul de a mai da șpagă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]