Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Coșuri de gunoi pe străzi, de la firme de casă

Zoom Coșuri de gunoi pe străzi, de la firme de casă

Străzile din sectorul 2 vor fi dotate cu așa niște coșuri de gunoi, de o să-ți fie mai mare dragul să arunci ceva în ele. O să înceapă lumea să adune de pe jos și să pună în coșuri, nu alta. Asta pentru că Primăria lui Radu Mihaiu, un userist, a plătit 2.686.500 de lei plus TVA ca să cumpere coșurile astea, 500 de 110-120 de litri și alte 2.500 de 50-60 de litri. Practic, peste 1.000 de lei coșul de gunoi, de-ai zice că-i făcut din aur și sfințit la biserică.

Fiind o primărie condusă de un userist, băieți buni, alte metehne, oamenii au făcut și o licitație, au pus condiții serioase: oferta de preț doar 60% din punctaj, restul fiind dat de termenul de montaj, perioada de garanție și termenul de livrare, căci o fi contractul valabil 12 luni, însă ar fi bine să apară coșurile alea înainte de alegeri, să aibă lumea unde să arunce buletinele de vot nefolosite. Evident, toată chestia asta cu licitația a fost, așa, un fel de procedură de dragul procedurii, căci pînă la urmă a cîștigat cine trebuie, o firmă de casă a Primăriei, Belmar Prod SRL. Sigur, în procedura asta de atribuire a contat, probabil, și faptul că dintre cele trei oferte depuse inițial două au fost retrase, însă nu-i ca și cum se aștepta cineva să își strice Belmar șirul de reușite bugetare, mai ales că e o firmă ce face parte din greaua moștenire, una pe care Mihaiu o duce mai departe destul de ușor. Oamenii ăștia primeau, de exemplu, contracte pe bandă rulantă, atribuiri directe în valoare de milioane de lei, în perioada pandemiei, ca să amenajeze locuri de joacă. Asta doar în sectorul 2, căci firma familiei Bița, altfel și cu ceva ascendent politic în ALDE, are atîtea contracte cu statul că am rămîne fără cerneală în tastatură dacă ar fi să le înșirăm pe toate. Pe de altă parte, e bine că se schimbă coșurile de gunoi din sectorul lui Mihaiu, chiar dacă asta se întîmplă cu aceleași firme de casă și aceleași metehne de atribuire.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

2 comentarii

  1. #1

    Ca si stalpuletii gabeni din mij locul strazii Eminescu cu care m.am trezit in fata masinii, total fara rost, doar ca sa dea de lucru la firmele de partid. Plus puzurile semnate la gramada ordonata USR. Aceiasi stalpi galbeni si la dna. din Guadeloupe !

  2. #2

    Primarul sect 2 a invatat repede cum se fac bani in plus pe langa salariu. Dar este mai atent decat Ontanu. A preluat multe firme de casa din trecut. Actiuni de taieri trotuare, taieri aiurea a copacilor pe strada si parcuri, montat banci in soare si nu la umbra, reparatii locuri joaca, studii consultanta, Lista este mare si mai vrea inca un mandat de primar. Nu il va mai avea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint