Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristi Borcea (Al Borcino): “Dacă s-ar face vreodată un film după viața mea, aș vrea să mă joace Ștefan Bănică Jr“

Zoom Cristi Borcea (Al Borcino): “Dacă s-ar face vreodată un film după viața mea, aș vrea să mă joace Ștefan Bănică Jr“

Gen Există o explicație

Florin Petrescu (Axinte): „Cînd eram mic, ce visuri erotice am avut cu Roxana Vancea! Ştiţi ce mi-a spus Roxana Vancea în culise? Că «vai ce mare o ai Axinte», dar se referea la căciulă!” (Kanal D, 13 ianuarie)

Hei, știți ce se spune despre oamenii cu căciuli mari, nu? Nu știți? Se zice că au un umor de căcat și încă se mai agață cu disperare de puțina faimă pe care au avut-o jucînd în grupuri de umor din vremuri de mult apuse. Dar femeile cică mor după asta, pentru că cine n-ar vrea să-și răspîndească genele cu așa exemplare de top?

 

Gen Tinerețe fără bătrînețe și viață fără de haine

Mihai Trăistariu (solist sensibil): „Să se adeverească faptul că, la un moment dat, moartea va fi învinsă de omenire și că vom trăi veșnic. Sînt obsedat de asta. Și vreau să mă criogenez. Costă 70.000 de euro. Sînt îngrozit de moarte. Visul meu e să mă criogenez și să mă trezesc peste o mie de ani.” (Femeia.ro, 10 ianuarie)

Oricît de ambițioase ar fi planurile lui Mihai, nu știm dacă e corect să le facem asta generațiilor care urmează. Adică, să fim serioși, poate că el e pregătit să trăiască o mie de ani, dar omenirea sigur nu e pregătită ca el să participe din nou la preselecțiile Eurovision de peste o mie de ani.

 

Gen Doamnă, vino, doamnă

Adriana Bahmuțeanu (nu mai e fată mare): „Ne facem cruce şi spunem: «Doamne, cum creşte pîinea, aşa să-mi crească şi norocul!». Nu ştiu dacă mai e valabil în cazul meu, că nu mai sînt fată mare, sînt o doamnă, dar încercarea moarte n-are.” (Antena 1, 9 ianuarie)

Pînă la noroc nu putem să ne gîndim decît la ghinionul avocaților care s-au ocupat de divorțurile dintre Bahmuțeanca și Prigoană. Adică au avut patru-cinci ani de glorie, în care au oficiat 20-25 de divorțuri, și după aia totul s-a dus pe apa sîmbetei. Păi, e normal să-i faci asta unui om? Să-i dai de înțeles că o să divorțezi la infinit ca să-i dai de lucru și după aia să te faci că plouă?

 

Gen Veta, ți-am lăsat însărcinată chiuveta

Cristi Borcea (Al Borcino): “Dacă s-ar face vreodată un film după viața mea, aș vrea să mă joace Ștefan Bănică Jr. Ar fi perfect pentru un astfel de rol, iar faptul că are şi sînge de dinamovist îl indică şi mai mult. Mi-ar plăcea să accepte o asemenea provocare.” (Wowbiz, 14 ianuarie)

Problema nu e să-l convingi pe Bănică Jr. să joace în film, adevărata problemă e de unde găsești atîția copii care să facă figurație pentru copiii legitimi și nelegitimi ai lui Borcea.

 

Gen Teoria Gang-Bang

Serghei Niculescu Mizil (pictor cu cuvinte): “Jean Maurer? Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pîrţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, rîdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. (…) Mai zice Jean că eu sînt o maimuţă tatuată? Păi, el e un bătrîn şchiop, șubred, vai de capul lui… dacă mă vede pe mine cum arăt dezbrăcat, mă cere în căsătorie.” (Wowbiz, 13 ianuarie)

Ah, ce frumos au îmbătrînit fostele odrasle nomenclaturiste! Păcat doar că n-a mai apucat să-i vadă Nea Nicu, altfel sigur ar fi apărut prin tabloide cu povești picante despre cum i-a prins alergînd urși în curul gol sau jucîndu-se de-a echipa de fotbal Minerul Lupeni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]