Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristi Borcea (Al Borcino): “Dacă s-ar face vreodată un film după viața mea, aș vrea să mă joace Ștefan Bănică Jr“

Zoom Cristi Borcea (Al Borcino): “Dacă s-ar face vreodată un film după viața mea, aș vrea să mă joace Ștefan Bănică Jr“

Gen Există o explicație

Florin Petrescu (Axinte): „Cînd eram mic, ce visuri erotice am avut cu Roxana Vancea! Ştiţi ce mi-a spus Roxana Vancea în culise? Că «vai ce mare o ai Axinte», dar se referea la căciulă!” (Kanal D, 13 ianuarie)

Hei, știți ce se spune despre oamenii cu căciuli mari, nu? Nu știți? Se zice că au un umor de căcat și încă se mai agață cu disperare de puțina faimă pe care au avut-o jucînd în grupuri de umor din vremuri de mult apuse. Dar femeile cică mor după asta, pentru că cine n-ar vrea să-și răspîndească genele cu așa exemplare de top?

 

Gen Tinerețe fără bătrînețe și viață fără de haine

Mihai Trăistariu (solist sensibil): „Să se adeverească faptul că, la un moment dat, moartea va fi învinsă de omenire și că vom trăi veșnic. Sînt obsedat de asta. Și vreau să mă criogenez. Costă 70.000 de euro. Sînt îngrozit de moarte. Visul meu e să mă criogenez și să mă trezesc peste o mie de ani.” (Femeia.ro, 10 ianuarie)

Oricît de ambițioase ar fi planurile lui Mihai, nu știm dacă e corect să le facem asta generațiilor care urmează. Adică, să fim serioși, poate că el e pregătit să trăiască o mie de ani, dar omenirea sigur nu e pregătită ca el să participe din nou la preselecțiile Eurovision de peste o mie de ani.

 

Gen Doamnă, vino, doamnă

Adriana Bahmuțeanu (nu mai e fată mare): „Ne facem cruce şi spunem: «Doamne, cum creşte pîinea, aşa să-mi crească şi norocul!». Nu ştiu dacă mai e valabil în cazul meu, că nu mai sînt fată mare, sînt o doamnă, dar încercarea moarte n-are.” (Antena 1, 9 ianuarie)

Pînă la noroc nu putem să ne gîndim decît la ghinionul avocaților care s-au ocupat de divorțurile dintre Bahmuțeanca și Prigoană. Adică au avut patru-cinci ani de glorie, în care au oficiat 20-25 de divorțuri, și după aia totul s-a dus pe apa sîmbetei. Păi, e normal să-i faci asta unui om? Să-i dai de înțeles că o să divorțezi la infinit ca să-i dai de lucru și după aia să te faci că plouă?

 

Gen Veta, ți-am lăsat însărcinată chiuveta

Cristi Borcea (Al Borcino): “Dacă s-ar face vreodată un film după viața mea, aș vrea să mă joace Ștefan Bănică Jr. Ar fi perfect pentru un astfel de rol, iar faptul că are şi sînge de dinamovist îl indică şi mai mult. Mi-ar plăcea să accepte o asemenea provocare.” (Wowbiz, 14 ianuarie)

Problema nu e să-l convingi pe Bănică Jr. să joace în film, adevărata problemă e de unde găsești atîția copii care să facă figurație pentru copiii legitimi și nelegitimi ai lui Borcea.

 

Gen Teoria Gang-Bang

Serghei Niculescu Mizil (pictor cu cuvinte): “Jean Maurer? Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pîrţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, rîdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. (…) Mai zice Jean că eu sînt o maimuţă tatuată? Păi, el e un bătrîn şchiop, șubred, vai de capul lui… dacă mă vede pe mine cum arăt dezbrăcat, mă cere în căsătorie.” (Wowbiz, 13 ianuarie)

Ah, ce frumos au îmbătrînit fostele odrasle nomenclaturiste! Păcat doar că n-a mai apucat să-i vadă Nea Nicu, altfel sigur ar fi apărut prin tabloide cu povești picante despre cum i-a prins alergînd urși în curul gol sau jucîndu-se de-a echipa de fotbal Minerul Lupeni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]