Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristi Borcea (îi place fetele): „Un cadou special pentru Valentina? Eu! Eu sînt cadoul ei de zi de zi“

Zoom Cristi Borcea (îi place fetele): „Un cadou special pentru Valentina? Eu! Eu sînt cadoul ei de zi de zi“

Gen E băiat, să moară mama

Culiță Sterp (nu atît de sterp pe cît te-ai putea aștepta): „Am vrut să plîng, dar nu mai pot să plîng. E băiat! Cînd am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Cînd am văzut că e băiat, am dat din plîns în fericire. Sînt atît de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!“ (Kanal D, 22 februarie)

Aveți puțină înțelegere pentru omul ăsta. Tocmai i se naște o nouă limbă română în gură și durerile cerebrale sînt imense. Cînd fost ultima oară cînd v-ați pregătit să vă emoționați sau ați fost așa fericiți pe interior? Niciodată? Poate de-aia nu v-a întors Dumnezeu niciodată faptele bune și v-a dat doar fete, nu băieți.

 

Gen Diferențe cromatice

Cătălin Moroșanu (moartea din cîrnați): „Acolo, în acea alianță, sînt două creiere cenușii, negre – Zanni și cu Sebi.“ (Kanal D, 22 februarie)

E o observație de foarte mult bun-simț care ne face să ne gîndim dacă nu cumva, pe lîngă eminențe cenușii, există și eminențe de alte culori, pentru diferite perioade ale anului. Eminențe cu buline pentru petreceri. Eminențe cu paiete pentru Revelion. Nu în ultimul rînd, eminențe maronii pentru zilele mai puțin reușite.

 

Gen Ăla e un cadou sau doar te bucuri să mă vezi?

Cristi Borcea (îi place fetele): „Eu sînt un bărbat romantic, în ciuda ferocității pe care trebuie s-o ai în afaceri. Și-acum ascult Radio Romantic, îmi place melodiile lente, de suflet. (…) Un cadou special pentru Valentina? Eu! Eu sînt cadoul ei de zi de zi. Pentru noi, nu trebuie să fie o sărbătoare specială pentru a-i face cadou.“ (Libertatea, 14 februarie)

Nu știu de ce, dar tocmai am avut o viziune cu ferocitatea în afaceri a lui Cristi Borcea. Se făcea că domnul Cristi era într-un costum alb din blană de tigru, cu părul de pe piept la vedere și cu o brățară de aur de zece kile la mînă. În timp ce partenerii de afaceri îi propun modificări contractuale, domnul Cristi, cu un trandafir roșu între dinți, se tîrăște pe masa de ședințe scoțînd țipete excitate de felină. La sfîrșit se oprește în dreptul unei tinere contabile și fornăie stîrnit: „Vrei bonus de performanță, cărnițo? Bonusul tău de performanță sînt eu!“.

 

Gen Pariu cu greața

Alexandra Stan (cîntăreață cu un nas comun): „Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi Pariu cu viaţa a fost primul meu iubit. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel.“ (Click.ro, 21 februarie)

Iată un detaliu foarte important pe care foarte multe cupluri din ziua de azi îl ignoră. Ca să existe armonie în cuplu, nu trebuie doar compatibilitate între zodii, trebuie și compatibilitate între nasuri, hîț, Johnule.

 

Gen Diabet zaharab

Bianca Drăgușanu (fată sensibilă): „Eu pun foarte mult suflet atunci cînd mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste.“ (Spynews, 19 februarie)

O glumă foarte facilă ar fi să zicem că Biancăi i se trage de la dus prea mult cu zăhărelul, dar știm foarte bine că nu-i cazul aici. Atunci cînd găsește un bărbat interesant, Bianca pune la bătaie toată prăjitura.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale