Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristi Borcea (prim-falus al țării): “Cînd eram mic, voiam să mă fac miliţian. Acum, mă asemăn cu Napoleon!”

Zoom Cristi Borcea (prim-falus al țării): “Cînd eram mic, voiam să mă fac miliţian. Acum, mă asemăn cu Napoleon!”

Gen Omul sfințește ciocul

Brigitte Sfăt (Maria Magdalena pe acid hialuronic): „Astăzi este o zi binecuvîntată de Domnul, prin harul Domnului am terminat de citit Biblia pentru a 32-a oară şi, ca de fiecare dată, mă voi ruga Domnului, pentru împlinirea unei năzuinţe. (…) Mă rog ca Domnul să facă din viaţa mea un lan de grîu, nu un cîmp de luptă. Amin!” (Libertatea, 21 octombrie)

Să sperăm că, de data asta, rugăciunile lui Brigitte vor fi ascultate și înțelese cum trebuie. Nu ca data trecută, cînd a cerut tot un lan cu grîu, dar a primit un teren de tenis.

 

Gen În pat cu umanul

Oana Lis (partener de păcănele): “A fost primul meu week-end romantic cu Viorel, în douăzeci de ani. Stăteam fiecare în camera lui, priveam la un film sau la o emisiune, după care ne vedeam în sufragerie să ni le povestim. (…) Merg cu Viorel la păcănele, joacă responsabil. Nu se duce la curve, poate să facă altceva.” (Libertatea, 19 octombrie)

Cel mai probabil, longevitatea lui Viorel se datorează dietei cu multe fructe: “cireașă, măr, ananas, cireașă” sau “lămîie, lămîie, portocală, pepene”. Și să nu uităm de combinație cîștigătoare: “cireașă, cireașă, cireașă, cireașă”. Altfel, cu siguranță, soții Lis vor avea un week-end și mai romantic de Halloween, cînd Oana poate să se deghizeze în vrăjitoare supraponderală ușuratică, iar Viorel nu trebuie să se deghizeze în nimic.

 

Gen Pesta borcină

Cristi Borcea (prim-falus al țării): “Cînd eram mic, voiam să mă fac miliţian. Acum, mă asemăn cu Napoleon!” (GSP, 17 octombrie)

E discutabil dacă și Napoleon voia să se facă milițian cînd era mic. Cert e că micuțul caporal sigur a reușit să bage o echipă în Europa și mai mult ca sigur a lăsat în urmă mai puțini copii decît prietenul nostru autostivuitor.

 

Gen Lupul își schimbă silicoanele, dar năravul ba

Bianca Drăgușanu (femeie variată): ”Variaţia te ajută să nu intri în rutină, dar să spun că mă pun în patru labe şi latru la lună şi că iubitul meu are fantezii cu asistente mi se pare sub demnitatea mea de femeie.” (Wowbiz, 19 octombrie)

Desigur, nu știm ce se întîmplă în viața Biancăi, dar din punct de vedere zoologic, n-a mai pomenit nimeni capră care să latre la lună. Cu atît mai mult dacă luna nu e plină. Nu de alta, dar au și caprele demnitatea lor de femeie.

 

Gen Ia uite, mai trăiește Iulia Albu

Iulia Albu (whatever): „Întotdeauna mi-a plăcut capul de porc. Atît de mult încît, pînă la urmă, mi-am cumpărat un buldog francez. Despre capul căţelului nu ar fi multe de spus. El este, punct. Despre capul stăpînei, la fel. Altele sînt «capurile» pe care nu aş fi vrut să le văd în această fotografie a Roxanei Marcu. Ţinuta… bănuiesc că este potrivită pentru o întîlnire cu un cap de porc. Atît. V-am spus cît ador bull-terrierii?” (Wowbiz, 16 octombrie)

Vă întrebați ce-a mai făcut Iulia Albu în ultimul secol? Ei bine, iată, continuă să existe și să jignească oamenii, ca un Vadim al modei, însetat de sînge de șomîldoacă-escroacă îmbrăcată prost. Singurul lucru care pare să se fi schimbat este animalul de companie: de la găini a trecut la cîini cu cap de porc. În fine, tot de prin ogradă. Așteptăm cu interes momentul cînd va trece la tîrtițe de curcan și gușă de oaie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Scoaterea de sub acuzație a cifrei paișpe

  13 noiembrie 2018

  De ce stă cifra paișpe sub streașina radicalului ca într-o stație de autobuz? În primul rînd ca să nu o ude ploaia și apoi fiindcă îl așteaptă pe Albert Einstein […]

 • UE pentru adulți

  13 noiembrie 2018

  Doi asteroizi lovesc, la interval de o zi, România: rezoluția Parlamentului European și raportul MCV. Sînt desprinși din nebuloasa alegerilor europarlamentare de anul viitor și accelerați de cîmpul electoral al […]

 • Show complet cu motociclist

  13 noiembrie 2018

  Călin Popescu Tăriceanu cere timp pentru a-și construi apărarea în fața acuzațiilor neclare ale DNA. E dreptul lui și nu prea e. De când a reajuns la putere, pe umerii […]

 • Taica Lazăr

  6 noiembrie 2018

  Narcisismul procurorului general al societății civile dădu în clocot și făcu bulbuci săptămîna trecută, cînd taica Lazăr, plin de candoare și răsfăț, ne-a demonstrat că n-a făcut-o pe mortul în […]

 • Adevărul pe vremea valizei

  6 noiembrie 2018

  Adevărul nu încape tot într-o valiză. Nu se ascunde doar în curțile din Teleorman. Mai poate fi găsit și în Curtea de Apel de la Alba Iulia, și la Înalta […]