Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristi Borcea și imaculata concepție

Zoom Cristi Borcea și imaculata concepție

Fără îndoială, cel mai important subiect din Univers, săptămîna trecută, a fost frumoasa poveste de dragoste interzisă dintre Cristi Borcea, întîiul discipol al atotstivuitorului, și Valentina Pelinel, fostă Boureanu, actualmente borceoasă. S-a discutat prea mult pe subiectul ăsta ca să ne mai concentrăm și noi inutil pe partea practică a problemei: e posibil să rămîi însărcinată prin corespondență sau prin telefon? Cum a intrat Valentina la Cristi sau, mai degrabă, Cristi la Valentina? Și-au ascuns aparatura intimă într-un tort și dup-aia au făcut schimb de torturi? Însă putem face o scurtă trecere în revistă a discuțiilor adiacente problemei, care sînt cel puțin la fel de interesante.

Astfel, pe 7 ianuarie, Vrăjitoarea Melissa arunca bomba: „Domnul Capatos, vreți să vă spun ceva, să știe toată națiunea? Cristi Borcea e țigan! Și la noi țiganii sînt rude!”. Deci, iată, pînă la urmă adevărul iese la iveală. Dacă nu știați pînă acum: Șoc! Țiganii sînt rude.

O reacție simpatică a avut și Catinca Roman, care, într-o altă emisiune, a ținut s-o compătimească pe Valentina Pelinel: “Păcat de cariera ei internațională (…) domnul Borcea nu era singurul bărbat de pe pămînt”. Ceea ce, pînă la urmă, e și problema care ne bîntuie pe noi. Ce-are, băi, Borcea ăsta de mor toate femeile după el? Înțelegeam dacă era vreun Ryan Gosling, dar e echivalentul romantic al unui sac de cartofi cu gușă.

Noroc că Alina Vidican, fosta amantă și, cel mai probabil, viitoarea fostă soție, s-a pronunțat elegant: “Pelinel este o femeie de moravuri ușoare, nu știu ce urmărește. Este o zdreanță! Nu știu dacă e gravidă, eu știam că e stearpă”. Uite o insultă bună de ținut minte și de folosit prin trafic: “Ce-ai, bă, ești stearpă?”.

Pe final, cireașa de pe tort a venit, ca de obicei, de la Gigi Becali: „Eu mă consider părintele spiritual al lui Cristi. Eu nu botez decît copiii făcuți prin Sfînta Taină a cununiei. Nu ne jucăm acum cu Sfintele Taine și cu nevestele. Eu o să țin cu dreptatea. Eu nu știu sigur dacă este adevărat așa ceva. Eu o să-i dau un sfat părintesc. Nu e normal. Eu nu știu dacă este adevărat. A spus Valentina că este copilul lui Cristi? Eu nu contest, este posibil, dar să spună ea. Eu știu că nu a avut o relație amoroasă și că nu este un copil făcut natural!”. Ar fi interesant ca, la un moment dat, cineva să-l întrebe pe Gigi Becali dacă știe de unde vin copiii, măcar ăia naturali, dacă nu ăia artificiali, care e clar că sînt din flori. Din flori de plastic, că de aia nu sînt naturali.

Complet insensibil la telenovela Borcea-Pelinel, Vali Vijelie a fost în Mexic și-a pus pe Facebook un filmuleț minunat în care, îmbrăcat într-un trening superb cu Barcelona, chinuie niște mayași. “Ziceți: Vali Vijelie, România, v-am pupat!”. Sigur, trebuie să vedeți filmulețul ca să înțelegeți cum stă treaba, dar măcar așa se explică misterul dispariției mayașilor: au murit de rușine.

În încheiere, Adriana Bahmuțeanu reușește să descrie toată relația ei cu Silviu Prigoană într-o singură propoziție: ”Din păcate, îl rog pe acest domn Prigoană să-și bage mințile capului în capul lor!”. Vorba aia: unde nu-s mințile capului în capul lor, vai de picioare sau, în fine, după caz, de picior.
1 comentariu

  1. #1

    Super !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale