Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristian Sima a spus că este pe o insulă, unde încearcă să împrumute 2 milioane de euro de la Elvis, Bruce Lee și Ceaușescu

Zoom Cristian Sima a spus că este pe o insulă, unde încearcă să împrumute 2 milioane de euro de la Elvis, Bruce Lee și Ceaușescu

Singurul care ar vrea să-l împrumute pe Cristian Sima e Nicolae Ceaușescu. În acest sens, nea Nicu i-a cerut lui Sima numărul de telefon al lui Dan Voiculescu, brokerul la care-și ține el banii. Moment în care Cristian Sima și-a dat seama că a bătut degeaba atîta drum.

Singura speranță a lui Cristian Sima a rămas Răzvan Cornățeanu, cel căruia i-a vîndut acțiunile pe care le avea la Hotnews, și care i-a promis că oricînd îi poate tipări, în condiții editoriale de excepție, piele ecologică și traduceri aproximativ identice, orice monedă de pe pămîntul ăsta.

Alte știri:

Bătaie între două eleve după ce una dintre a încercat să o umilească pe cealaltă spunîndu-i că o funcție polinomială nu acceptă nici măcar o soluție irațională.

Bătaie ca-n filmulețele de pe Youtube într-un liceu bucureștean între două eleve de clasa a zecea. Se pare că bătaia a început de la un băiat care le-a dat amîndurora de rezolvat o problemă. Fetele au avut soluții diferite la rezolvarea unei funcții de gradul 3 și de aici a început scandalul.

Colegii fetelor au asistat în pauză la o păruială în toată regula cea mai solidă dintre fete punînd-o pe cealaltă să se jure, spre deliciul asistenței, pe șirul numerelor întregi și pe toți radicalii că funcția polinomială de gradul 2 nu acceptă soluții în N.

Președintele Mauritaniei a fost împușcat din greșeală de propriii militari. Ei au intenționat, de fapt, să împuște alt președinte al Mauritaniei.

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint