Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristina Șișcanu (soție): “Mădălin (n.r. – Ionescu) a primit un mesaj pe WhatsApp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie”

Zoom Cristina Șișcanu (soție): “Mădălin (n.r. – Ionescu) a primit un mesaj pe WhatsApp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie”

Gen Mădălin, ce faci la baie?

Cristina Șișcanu (soție): “Mădălin (n.r. – Ionescu) a primit un mesaj pe WhatsApp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci să văd dacă e «online» şi nu era. Apoi, cînd a revenit de la toaletă, l-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit cîteva poze, şi am văzut că de fapt a primit un mesaj de la o doamnă doctor, dar genul acela de mesaj pentru toată lista, nimic nelalocul lui. M-am simţit penibil, vă daţi seama.” (Libertatea, 8 aprilie)

E perfect normal să fii geloasă cînd îți vezi soțul intrînd cu telefonul la baie. Pînă la urmă, știm cu toții ce grozăvii se întîmplă acolo: Angry Birds, Bubbles, Fruit Ninja. În toată povestea asta, sperăm însă că Mădălin s-a spălat pe mîini cîndva între momentul în care și-a terminat treaba la baie, a pus mîna pe telefon și l-a pasat mai departe, pentru că altfel mesajele de la doamna aia doctor s-ar putea să se înmulțească.

 

Gen Civilizația occidentală

Răzvan Botezatu (a fost în Germania): ”Am fost într-un club de gay, în Germania. Este… diferit total față de ce se găsește la noi (…), există garderobă, nimeni nu stă îmbrăcat pe acolo cu hainele de stradă.” (Wowbiz, 8 aprilie)

Să mai zică cineva că Vestul nu trăiește în decadență, tovarăși. Cum? Camere speciale pentru haine în care oamenii își lasă hainele de stradă fără să le fie teamă c-or să dispară? Două rînduri de haine? Așa ceva nu există. Ce urmează? Să aflăm că la ei în cluburi nu se diluează băutura și au săpun și hîrtie igienică la toaletă?

 

Gen Mi-e puțin răuț

Raluca Podea (campioană regională la pițipong TV): „Leo de la Strehaia m-a găsit pe Facebook și m-a abordat. I-am spus că nu este genul meu, dar degeaba. (…) Nu vreau să am nici o legătură cu el, pentru că nu vreau să ajung ca alte fete în filmulețe sau să-mi ofere cadouri și să mi le ia. M-a luat puţin greaţa. Nu îmi place de el.” (Wowbiz, 7 aprilie)

De unde putem să deducem că adevărata problemă cu Leo de la Strehaia nu e că-i Leo de la Strehaia, ci pentru că are urîtul obicei să vrăjească gîsculițe cu cadouri și apoi să și le ia înapoi. Haide, domnu’ Leo, așa ceva nu se face. Riști să-ți distrugi reputația definitiv și după aia ce mai faci? Singurii care te mai primesc sînt ăia din politică.

 

Gen Gîți, Johnule

Dorian Popa (mein damf): “Domnul doctor mi-a făcut un gît a-ntîia şi că e posibil să nu mai fie nevoie să repet procedura. (…) Două zile nu am voie să mănînc sărat, pînă după week-end e recomandat să mănînc cît mai moale, cît mai păstos, să nu rîcîi zona, şi mare atenţie, oameni care staţi în jurul meu, ştiţi vorba aia cu damful? S-ar putea să am un mic damf în guriţă.” (Libertatea, 5 aprilie)

Din descrierea făcută de Dorian Popa putem să deducem în egală măsură c-a suferit o operație de rutină în gît, dar și că a fost supus la perversiuni sexuale de un tip căruia îi spune doctorul. Ca să nu spulberăm magia, haideți să considerăm că ambele variante sînt corecte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]