Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum arată grupul PPDD. CV-uri SENZAŢIONALE. Atuul unui ales: "Locuiesc şi muncesc cu alte persoane"

Zoom Cum arată grupul PPDD. CV-uri SENZAŢIONALE. Atuul unui ales: "Locuiesc şi muncesc cu alte persoane"

Dintre noii parlamentari, cei de la PPDD sunt relativ puţin cunoscuţi. O simplă trecere în revistă a CV-urilor de pe site-ul Camerei Deputaţilor arată că printre oamenii lui Dan Diaconescu se află un mare număr de ofiţeri, iar unii deputaţi PPDD şi-au pus un curriculum vitae excesiv de stufos, ce cuprinde informaţii detaliate despre atribuţiile lor ca administratori sau şefi de bază auto şi, uneori, informaţii extrem de savuroase. Gen: "Locuiesc şi muncesc cu alte persoane, într-un mediu multicultural" sau "în perioada 1992-1997 am fost plecat din ţară".

Deputaţii cu notorietate mai mare, dintre cei 47 de deputaţi ai PPDD, provin dintre politicienii pe care Dan Diaconescu i-a racolat de la partidele "ciocoilor": Liliana Mincă (PC, apoi UNPR), Eugen Chebac (PSD), Tudor Ciuhodaru (PSD, apoi PC, apoi UNPR), Monica Iacob-Ridzi (PDL), Daniel Oajdea (PDL), scrie RTV.NET.

Însă şi o parte din noile figuri cu care defilează PPDD au apucat să-şi facă ucenicia într-ale politicii pe la alte partide.

Unul dintre aceştia este viceliderul Cornel-George Comşa. Acesta a fost ales, la doar 24 de ani, preşedinte al partidului înfiinţat de fostul consilier prezidenţial Marian Enache, Partidul Noua Democraţie. Comşa a fost preşedintele acestui partid în perioada 2001-2003. Cum nu prea a avut succes pe cont propriu în politică, Comşa s-a decis să-i înveţe pe alţii. În 2006, a înfiinţat firma de consultanţă Da Easy Way ce i-a avut drept clienţi pe Sorin Oprescu, Crin Antonescu şi Dinu Patriciu. De altfel, încă din 2002, ca tânăr absolvent de ştiinţe politice, Comşa a fost consilier al principelui Radu. În CV-ul său, mai scrie că, în 2002-2006, a fost consilier personal al primului-ministru. Nu ştim exact al cui, deoarece în cei patru ani au fost doi premieri, Adrian Năstase şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Descoperă mai multe detalii savuroase din CV-urile parlamentarilor PPDD pe RTV.NET.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint