Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum îți dai seama că nu ești Moș Crăciun

Zoom Cum îți dai seama că nu ești Moș Crăciun

Ai plecat de-acasă cu lista de cadouri, dar după al zecelea pahar te-au convins doi spiriduși cu tenul mai închis că se ocupă ei, dacă le dai banii. Așa că fiica ta de numai doi ani a primit sub brad două peturi de Noroc la 2,5 litri, că era promoție.

Taximetristul ți-a atras de mai multe ori atenția că nu-l cheamă Rudolf și nici nu-i place să-l plesnești cu biciul peste urechi.

Vecinii tăi nu înțeleg de ce umbli îmbrăcat în perdelele roșii ale soacrei și le bați în ușă la miezul nopții, urlând “Ho-ho-ho”.

Paramedicii de la Smurd veniți să te descarcereze după ce ai încercat să ajungi cu mașina pe acoperiș, n-au apreciat că i-ai făcut “elfi puturoși” și le-ai tras șuturi în cur să se ducă înapoi la împachetat jucării.

N-ai putut vota la ultimele alegeri, pentru că ți-au anulat cartea de identitate pe care îți desenaseși barbă albă și scriseseși că locuiești la Polul Nord.

Ai bombardat cu e-mail-uri departamentele de proiectare ale tuturor producătorilor de centrale termice, explicându-le cu un tip de un metru optzeci și aproape 200 de kile nu încape pe evacuările alea meschine pe care le fac ei.

Ai fost arestat de mai multe ori pentru că te duceai în fiecare zi la poștă ca să întrebi dacă ți-au mai scris copilașii să-ți ceară jucării. Marele tău noroc e că nu ești și belgian.

După ce ai fost încuiat din greșeală într-o grădiniță peste noapte și le-ai lăsat copiilor o poză de-a ta cu autograf, mulțumindu-le pentru lapte și fursecuri, timp de-o lună te tot arătau niște puști cu degetul prin oraș: “Uite, tati, grasul ăla ne-a mâncat cornul și laptele!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint