Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să te ferești de coronavirus: sfaturi de la influencer-i

Zoom Cum să te ferești de coronavirus: sfaturi de la influencer-i

Lucian Mîndruță: “Evitați, pe cît e posibil, să intrați pe site-urile de propagandă rusă care se ocupă de răspîndirea virusului. Dacă în ultimele două săptămîni ați intrat pe un site care vi s-a părut dubios, mergeți de urgență la un medic și rugați-l să vă laude politica externă americană și rolul ei în răspîndirea democrației.”

Moise Guran: “Banii sînt cei mai mari purtători de microbi. E bine să evitați să mai puneți mîna pe orice bancnotă de 20 de dolari. Încercați să nu mai faci trucul cu bancnota, cel puțin o perioadă. Știu, e greu. Te trec fiori.”

Traian Băsescu: “Toți funcționarii din sectorul bugetar vor fi obligați să stea acasă, pentru a stopa răspîndirea virusului. Pentru că lucrează de la domiciuliu, urmează să li se taie și 25% din salariu. Ha-ha, glumesc. Nu vor sta acasă, doar li se va tăia 25% din salariu. Care-i faza? Doar nu vă e frică de virus. Alcoolul îl omoară imediat.”

Rareș Bogdan: “Ca să te ferești de coronavirus, trebuie să porți un costum special de protecție. Mai exact, e un costum de mire, cu pantaloni roșii, sacou portocaliu și o batistă albastră cu picățele în buzunarul de la piept. Specialiștii spun că virusul nu rezistă în fața eleganței extreme.”

Dana Budeanu: “Ce-ați zis? Vă e frică de virus? Ce virus, mă, fătălăilor? Coronavirusul? Așa de proști sînteți? Păi, mă, pe vremea lu’ mă-ta mare și tac-tu mare, bărbații se luptau cu ursul cu mîinile goale. Voi ați văzut un urs? Nu, pe bune, voi ați văzut cum arată un urs? Nu la televizor, nu în desene animate. În realitate, vreau să zic. Un urs e mai mare decît un coronavirus și tac-tu mare se lupta cu el cu mîinile goale. Nu cu măscuță pe față, nu cu salopetuță de protecție. Cu mîinile goale, băi, fătălăilor! Și nici măcar nu se spăla pe mîini. Credeți că lui îi era friCĂ CĂ se infectează cu urs? Credeți că îi era friCĂ CĂ o să-l țină ursul la pat două săptămîni, pă paracetamol și teraflu? Băi, fătălăilor, terminați odată cu prostiile și mergeți afară! Dacă sînteți bărbați, mergeți în China la Wuhan și mîncați ciorbă de liliac! Da’ nu de floarea liliac la care vă gîndiți voi, băi, fătălăilor. Liliacul e și un animal. Știți cum arată sau și pe ăsta l-ați văzut doar în desenele animate cu Spiderman?”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale