Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dă click ca să te rîzi de un candidat!

Zoom Dă click ca să te rîzi de un candidat!

Nu vi se pare că tipul ăsta din afiș mai mult amenință prin ce spune decît să te liniștească sau să-ți dea încredere? "Eu vă pot salva copii!" poate să spună două chestii: fie că ei, copii, nu sînt în siguranță, fiind răpiți sau mai ștu eu ce; fie că urmează să nu fie în siguranță. Ar fi putut, la fel de bine, să scrie: Dacă nu mă votați, cine o să vă salveze copii? Oricum, ideaa e că trebuie să salvăm copii împreună de undeva sau, altfel, ar trebui să ne fie tare teamă de un agramat care ne amenință.

Marcel Pușcaș a fost fotbalist la Steaua și la Rapid. N-a avut anvergura unui Rică Neaga sau Denis Șerban, dar mai sînt fani care-l țin minte. A avut o singură selecție la Națională.

Lucrul cel mai bun din cariera a venit însă mai apoi cînd s-a înjurat cu Mircea Sandul. Bravo Marcele!

A fost impresar, dar numele său nu s-a legat de nici un tranfer. Era însă să fie legat, la propriu, de fostul DNA după o afacere de spălare de bani cu niște italieni. a trecut și asta, la fel cum a trecut și căsnicia cu Luminița Anghel.

Acum, căci despre asta voiam să vorbesc,  Marcel Pușcaș candidează din partea PP-DD pentru Camera Deputaților. Și de ce nu ar candida? Omul are profilul care se cere, și are și față. Ce viitor mai bun să pui moț unui astfel de trecut decît patru ani deputat!? Cu puțină șansă, poate reușești ce nu ai reușit pînă acum: să intri în pîrnaie.

1 comentariu

  1. #1

    Sau poate ii lipsea o virgula, voind sa zica „Eu va pot salva, copii!”, adica noi, electoratul, suntem copii, iar el ne salveaza. Makes sense to me…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint