Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Bittman (mare șoșocar): „Să nu mai cumpărăm vaccinuri aiurea“

Zoom Dan Bittman (mare șoșocar): „Să nu mai cumpărăm vaccinuri aiurea“

Gen Nimeni, nimic

Alex Velea (olimpic special): „Dacă vă dau carnetul, vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81.“ (Spynews, 29 martie)

În sfîrșit, iată o explicație pentru ecuațiile alea complicate din versurile lui Velea, dar și pentru expresiile romantice în franceză, de exemplu: „Ei baila, baila, morena ey, / Rupe-te pe beat ca macarena ey, / Fă să sară în aer arena, / Pielea ta fină, fină, / Că ți-ai dat cu toată crema“.

 

Gen Ouă ochiuri

Alin Oprea (afon total): „Medana este o gospodină desăvîrșită, iar la partea gastronomică nu o întrece nimeni. Face o mîncare atît de gustoasă că îți vine să o mănînci cu ochii. Iar în această zonă, eu sînt afon total.“ (Spynews, 28 martie)

N-am înțeles pe cine ar trebui să mănînci cu ochii: pe Medana sau pe mîncarea foarte gustoasă a Medanei? Și dacă e vorba de mîncarea foarte gustoasă, de ce ai vrea să-ți bagi un șnițel sau o sarma fierbinte în ochi? Pe bune, Aline? Bagă-le în gură, ai o vîrstă deja, chiar n-ar trebui să fie nevoie să-ți explicăm lucrurile astea.

 

Gen Sînt interese mari la mijloc

Dan Bittman (mare șoșocar): „Adică, dacă specialiștii după un an de zile nu reușesc decît să ne închidă în case sau să creeze panică, nu ar trebui să încercăm, măcar așa, o săptămînă sau două, metoda suedeză, sau metoda neozeelandeză, sau australiană, sau cea a statelor arabe, sau cea a africanilor, și anume de a ne lăsa puțin să ne vedem de treaba noastră și să nu mai cumpărăm vaccinuri aiurea și medicamente de la unii care ne vînd de vreo 20 de ori prețul?“ (Spynews, 28 martie)

Ce-i de admirat la Dan Bittman e perseverența cu care ține să ne reamintească periodic că e un șoșochist isteric care bate cîmpii. Adică, în mod normal, lumea ar uita ce tîmpenii spune, dar domnul Dan nu se lasă. Metoda suedeză a eșuat, așa că suedezii au trecut fix la aceleași măsuri ca și restul muritorilor de rînd. Metoda neozeelandeză presupune închiderea totală a țării. Metoda australiană presupune închiderea populației în casă. Metoda statelor arabe presupune testare intensivă, vaccinare, carantinare și amenzi grase pentru toți cîntăreții de nunți care se trezesc să vorbească aiurea. Metoda africană presupune negarea existenței virusului. Metoda românească e destul de proastă, bîlbîită și nedreaptă, dar, cu siguranță, ultimul om în măsură să-și dea cu părerea despre asta e un băiat căruia toată viața i s-au lipit pe frunte bani de la stat.

 

Gen Pastele cailor

Adrian Mutu (de profesie briliant): „Cred că aveam în jur de 10 ani… Eram în cantonament în Ucraina, la Odessa, și am mîncat cam multe porții de paste cu nucă și zahăr… ceva de genul acesta. Mai precis, șapte porții. Îmi amintesc că la sfîrșit eram foarte plin. M-a văzut atunci antrenorul, domnul Mihai Ianovschi, și a spus «Ai mîncat ca un brontozaur». Și așa m-am ales cu porecla.“ (Click.ro, 27 martie)

Bine, de fapt nimeni n-a zis nimic că micul Mutu a băgat în el șapte porții de paste cu nucă și zahăr. Lumea se întreba doar de ce trebuie să le soarbă pe nas, cu tot cu zahăr și cu nuci.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  Ma intreb de ce nu a recomandat marele specialist metoda ceha sau sora ei la fel de letala din Slovacia.

 2. #2

  Bittman ar trebui sa meargă sa asiste 24 de ore o secție covid ATI…și pe urma sa comenteze…un imbecil…Chițăie după cântări de mii de euro de pe la primarii și nepoate…viață prin cârciumi…doar ca înainte de asta trebuie sa eradicam virusul asta…nu îngrădește statul drepturile nimănui…doar urmează protocolul de pandemie…Bă, când se trezesc și românașii noștri din prostie? NEVER…suntem un caz pierdut…aș sugera ca cei care protestează în strada sa nu aibă parte de îngrijiri medicale dacă contactează virusul…ca sa le iasă pe ochi protestul ala de oameni idioți…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]