Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Bittman (om care s-a prins cum stă treaba cu „Ei“): „Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da!”

Zoom Dan Bittman (om care s-a prins cum stă treaba cu „Ei“): „Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da!”

Gen Sacrul și prostanul

Dan Bittman (om care s-a prins cum stă treaba cu „Ei“): „S-au căutat atîtea şi atîtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cîntăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.“ (Click!, 12 noiembrie)

Singurul lucru de admirat la Dan Bittman este perseverența. A dat-o prima oară cu mucii în rață și-apoi cu toată rața-n fasole pe tema conspirației COVID-19, dar și-a dat seama c-a dat-o prost. Adică poate mai erau oameni care au crezut că glumește sau care aveau treabă în ziua aia și-au ratat. Special pentru ei, ca să nu există nici un dubiu, Dănuț SRL a revenit pe scenă și-a mai băgat un bis răvășitor, care probabil nici nu e ultimul pentru că așa se întîmplă pe la nunți. Și-oricum, ca să fim cinstiți, omul a zis din start: „Ți-am dat un inel mare cît inima mea“, nu cît „creierul meu“.

 

Gen Ești un mare notărău

Lavinia Pîrva (ținta afecțiunilor lui Ștefan Bănică Jr.): „Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi, nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de cînd se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.“ (Libertatea, 11 noiembrie)

O alegere foarte interesantă de cuvinte. Acum sîntem foarte curioși ce încearcă notarul ăla mic să compenseze prin scaunul foarte mare. Să fie oare vorba de o taxă notarială foarte mică și bleagă?

 

Gen Curtea Constipațională

Oana Zăvoranu (Queridă full time): „De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis: «Băi, Oana, ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sînt constipate de cînd s-au despărțit Pepe și nevastă-sa».“ (Spynews, 3 noiembrie)

Înainte să vă grăbiți să o aplaudați pe Oana pentru această bijuterie de insultă felino-gastrică, haideți totuși să nu uităm că ea a studiat ani întregi sub bagheta maestrului Corneliu Vadim Tudor, omul care a reușit într-o singură frază să insulte procuratura, piticii, nenorociții, șomîldocii, escrocii și lifturile.

 

Gen Trăim într-o simulare pe calculator

Bianca Drăgușanu (zonă erogenă): „Am de gînd să simulăm un tatuaj într-o zonă despre care v-am spus că vreau să îmi fac, într-o zonă mai sexy, și dacă îmi place cum arată și dacă pot să mă obișnuiesc cu chestia asta, o să mi-l fac!“ (Spynews, 12 noiembrie)

Chiar nu știm ce anume vrea Bianca să simuleze, cu cine și în ce loc. Dar dacă ea spune că vrea să-și facă un tatuaj într-o zonă mai sexy, atunci îi recomandăm cu încredere cea mai sexy zonă cu putință: zona orașului Pitești.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]