Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Negru (critic de artă): “Băgați-vă «Urșii» în fund!”

Zoom Dan Negru (critic de artă): “Băgați-vă «Urșii» în fund!”

Gen S-au găsit urme de Negru

Dan Negru (critic de artă): “Băgați-vă «Ursul de Aur» în fund! (…) O femeie încearcă să-și vindece frigiditatea plătind un bărbat să se masturbeze în fața ei. Și ăla stă și se masturbează. Iaca filmu’. Știu, nu înțeleg eu masturbarea ca artă. Dar toți «Urșii de Aur» fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve și înjurături vîndute fraierilor drept artă. Pe piața liberă sînt falimentare, n-au public. Băgați-vă «Urșii» în fund!” (Facebook, 25 februarie)

Pentru un apărător declarat al valorilor ortodoxe heterosexuale, domnul Negru face îngrozitor de multe îndemnuri la practici necreștinești. Oricum, chiar și ignorînd emisiunile de bun gust pe care le face, ar trebui să se simte flatat că a cîștigat un film în care un bărbat face Dan Negru în fața unei femei.

 

Gen Bagajul de cunoștințe

Daniela Crudu (cruduță): “La Asia Express, rucsacul meu avea peste 20 de kilograme, era cel mai mare, pentru că eu aveam cu mine masca și uleiul de păr, placa, foehn-ul, cremele de corp, trei perechi de încălțări și trusa de machiaj… eu asta căram. Ba chiar mi-am luat extensiile și peruca, pentru că mi-am dat seama că nu vom găsi mereu condiții unde să ne aranjăm părul.” (Libertatea, 25 februarie)

Niciodată nu știi cînd ai nevoie de extensii și perucă în sudul Asiei. Cîndva ar putea să-ți salveze viața. Mai ales dacă dai peste un leopard cu înclinații spre fashion.

 

Gen Noaptea ca ochii

Alex Velea (cîntăreț olteano-portorican): “Se întîmplă de cele mai multe ori să pierd nopțile și să am ochii trași în fundul capului și look-ul meu nu e deloc plăcut. Din respect pentru publicul meu aleg să nu apar așa. Plus că îmi și place să stau cu ochelari de soare noaptea, mă fac să par mai interesant.” (Libertatea, 20 februarie)

Dacă Alex Velea chiar ar face forță, nu doar și-ar băga steroizi, ar ști că există aparate speciale pe care poți să le folosești ca să ai și ochii trași la sală, nu doar restul corpului.

 

Gen Hărțuiește-ți aproapele

Ștefan Stan (probabil ceva cîntăreț de care lumea a uitat): ”Hărțuiți-mă toate, vă rog frumos! Nu vă lăsați… Mi s-a întamplat cu o femeie, dar am calmat-o. A avut tendințe. Eu cred că sînt blestemat, că ele vin cu această dorință de hărțuire, dar o abandonează pe parcurs și din hărțuire se ajunge la o dragoste nebună. Hărțuiți-mă!” (Wowbiz, 25 februarie)

În mod amuzant, Ștefan Stan pare fix tipul de gelat libidinos care ar hărțui femei, după care ar zice că nu le-a hărțuit, doar a glumit, deși toată lumea știe că n-a glumit. După care ar încerca să schimbe subiectul făcînd glumițele proaste de mai sus.

 

Gen Băiat de altar

Cristi din Banat (folcloristă cu sexualitate incertă): ”Cred că mi-ar sta mai bine călugăr. Am cochetat de mic cu Biserica. Poate pînă la urmă o să mă călugăresc. Ca să te călugărești contează sufletul. Cînd eram copil mic mergeam la biserică. Am umblat la biserică la penticostali. Eu ştiu foarte multe cîntece de la ei.” (Wowbiz, 24 februarie)

Avînd în vedere obiceiurile preoțești și călugărești din ultima vreme, poate chiar n-ar strica să avem un Cristi din Banat intrat în tagma Pomohacilor. Sau invers. Pînă la urmă, mai e nevoie și de oameni cu apucături sfinte.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]