Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Negru (de supărare): “De asta o merităm pe nenorocita aia de la 112 care a ucis-o pe adolescenta din Caracal”

Zoom Dan Negru (de supărare): “De asta o merităm pe nenorocita aia de la 112 care a ucis-o pe adolescenta din Caracal”

Gen Criminalul din dulap

Răzvan Botezatu (nu Cătălin, dar la fel de sexy): “Îmi vine să o mănînc, să o omor cu mîna mea pe Bianca, aș fi dat orice să fiu lîngă ea în asemenea momente… Nu mă așteptam la așa un gest nebun din partea ei… dar prin cîte am trecut alături de ea, nu mă mai miră nimic. Eu știam că e în divorț Alex Bodi, dar dacă s-au căsătorit înseamnă că a divorțat și a fost liber să își trăiască iubirea.” (Libertatea, 4 august)

De remarcat sentimentele puternice pe care Bianca Drăgușanu le stîrnește în rîndul bărbaților sensibili numiți Botezatu. Cine știe, poate o fi o slăbiciune genetică pe care n-a apucat încă să și-o opereze. Oricum ar fi, în locul lui Răzvan ne-am abține de la glume cu omorît și mîncat, măcar o vreme, pînă cînd societatea civilă uită cu desăvîrșire ororile de zilele astea, că oricum Poliția n-are ce să-i facă.

 

Gen Covridogul la scorbură

Florin Pastramă (mezelar): „Am citit că fructele de mare sînt cel mai puternic afrodiziac… În mod natural am poftă în fiecare dimineață și seară… Aș mînca platoul ăsta, dar mi-e milă de nevastă-mea…” (Libertatea, 30 iulie)

Ce trebuie reținut din toată confesiunea asta e că omul citește. Nu suficient de mult cît să deosebească merele de mare de perele de mare, dar destul cît să-i fie milă de nevastă-sa.

 

Gen Povestiri cu final neașteptat

Dan Negru (de supărare): “The Call e un film despre apelurile la 911 (112 american) cu Halle Berry în rolul telefonistei care e eroină în film! E cool, curajoasă și salvează vieți. Top Gun, finanțat și de statul american, a crescut înscrierile la West Point (Academia Militară Americană), așa cum Doctor House a fost motivațional pentru studenții la medicină. Statul român a dat peste 120 MILIOANE de EURO în ultimii 10 ani filmului românesc!!!!! (…) În filmele românești statul e făcut de că…at pe banii lui! (…) De asta o merităm pe nenorocita aia de la 112 care a ucis-o pe adolescenta din Caracal. #tuvăngură.” (Facebook, 31 iulie)

Logica isterică de pseudo-analist media a lui Dan Negru funcționează imbatabil. De-aia au apărut atîția supereroi în America, pentru că s-a făcut seria Avengers. De-aia s-au scufundat atîtea vapoare, pentru că “Titanic” a rupt. Și de-aia au apărut atîtea cazuri de clovni criminali, pentru că IT a avut succes de box-office. Mai rămîne să se facă și la noi ceva nou, că deja toți ăia care s-au făcut cîini polițist după ce l-au văzut pe Costel în seria BD au îmbătrînit.

 

Gen Proful

Fost deținut la Jilava (sursă): “Cristi Borcea are experiență și, de aceea, îi învață pe unii cum să se comporte cu femeile cînd vor ieși de acolo. Cum să le agațe, cum să le înnebunească, ce le place femeilor, ce vor să audă… E ca un profesor de sex, și chiar se pricepe la asta. (…) Borcea le-a explicat că femeilor le plac gesturile mici, surprizele plăcute. (…) Că, dacă o așteaptă acasă cu o mîncare bună, ușoară, cu un vin sau un suc, e la fel ca și cînd ar scoate-o la restaurant. Ba chiar mai bine, că dormitorul e mai aproape…” (Wowbiz,  2 august)

Nu știm dacă România e pregătită pentru o întreagă promoție de Cristi Borcea puși pe creșteri demografice. Poate c-ar trebui să-i lăsăm pe ei liberi și să intrăm noi toți, ceilalți, la închisoare, ca să fim în siguranță.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite