Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Negru (expert pe limbi): „Limba este îmbrăcămintea gîndului.“

Zoom Dan Negru (expert pe limbi): „Limba este îmbrăcămintea gîndului.“

Gen Lumea mica și sfrijită a lui Banciu

Radu Banciu (statistician): „Toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog, 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din cînd în cînd, să vadă că există o autoritate. Dar asta nu o spune nici una în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu.“ (Prima Sport, 1 septembrie)

Din declarația lui Radu Banciu nu putem să deducem decît un singur lucru: că n-a cunoscut pînă acum nici o femeie în realitate și toate femeile pe care a crezut că le-a cunoscut erau, de fapt, fie francezi deghizați, fie Turul Franței, fie echipa Olympique de Marseille.

 

Gen Enigma Otiliei

Otilia Bilionera (a văzut lucruri la viața ei): „Am văzut atîtea p*@% în mesaje, de m-am scîrbit! Nu știu, îți dai seama, block direct, mi se pare că o femeie o cucerești cu o floare, nu îi trebuie p*@%! Primesc propuneri, îți dai seama, sînt mulți nebuni pe lumea asta, mulți oameni bolnavi, mai ales cînd ești expus. Și atunci, primești tot felul de mesaje!“ (Cancan, 1 septembrie)

Prima noastră propunere ar fi fost ca Otilia să-l cunoască pe Radu Banciu, ca să nu moară bietul om așa, dar după ce-am auzit că și-așa primește poze cu el, poate că-i mai bine să-și vadă fiecare de treaba lui.

 

Gen Sagradă de vinete

Andreea Esca (măicuță): „Poți să îți imaginezi că trimit în Barcelona salată de vinete și tartă cu praz la fii-miu? Înainte mama ta nu-ți trimitea cu nașul?“ (Libertatea, 4 septembrie)

Sincer, nu ne-am fi așteptat, mai ales după ce-a zis o nevastă de influencer că prazul și bamele sînt mîncăruri de săraci. Dar cine știe, poate nici Andreea nu mai cîștigă la fel de bine ca pe vremea domnului Sârbu. Te pomenești că azi-mîine e nevoită să-i trimită foie-gras bietului băiat într-o cutie de înghețată Algida.

 

Gen Ca un măr, ca un păr

Maria Dragomiroiu (stăpîna părului): „Nu este un secret, încerc să mă bucur de tot ceea ce este frumos, că destule sînt urîte în viață. (…) Nu merg la salon, fiindcă n-am timp. Mă dau pe față cu tărîțe de făină amestecate cu mălai, se face o piele fină… Nu lucruri sofisticate și scumpe. Mai fac o «injecțioară» la față, mai un peeling, mai îmi fac una-alta, mărunte. În buze nu mi-am băgat niciodată nimic.“ (Libertatea, 4 septembrie)

E de lăudat că doamna Dragomiroiu nu s-a îndepărtat de tradițiile și obiceiurile noastre românești. Adică cine ar putea să uite străvechea sărbătoare a Botoxului de vară, cînd toate mîndruțele se strîngeau chicotind la horă și-și puneau cîte o fiolă de toxină botulinică sub pernă ca să-și viseze esteticianul?

 

Gen Cuvintele te fac neprost

Dan Negru (expert pe limbi): „Limba este îmbrăcămintea gîndului.“ (Libertatea, 31 august)

Din fericire, Dan Negru glumește. Știm cu toții că majoritatea gîndurilor spectatorilor lui se îmbracă doar în trening ca să meargă pînă la mall.

 

Gen Bătrînul și Africa

Ion Țiriac (copleșit de griji): „Singurele mele plăceri sînt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil două-trei săptămîni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții, și de absolut tot.“ (Libertatea, 29 august)

Săracul domnul Țiriac, ce viață grea duce, mi-e așa milă de el că aproape îmi vine să-i cer 50 de milioane de dolari ca să am cu ce să-mi șterg lacrimile.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint