Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Negru (o rază de lumină în aceste vremuri întunecate): „Coronavirusul m-a luat ca din oală“

Zoom Dan Negru (o rază de lumină în aceste vremuri întunecate): „Coronavirusul m-a luat ca din oală“

Gen Buba Negru

Dan Negru (o rază de lumină în aceste vremuri întunecate): „Coronavirusul m-a luat ca din oală. Aveam pregătit totul pentru filmări. Vedete, copii, totul era pregătit. Apoi, un comunicat oficial ne-a blocat de pe o zi pe alta. Next Star e un show despre îmbrățișări și era imposibil să mai îmbrățișăm copiii. Cînd veți vedea din nou copii îmbrățișați la Next Star veți ști că totul s-a terminat.“(Libertatea,22 martie)

Deși n-avem nici un motiv să ne îndoim de cel mai prolific prezentator de revelioane din ultimii 15 ani, v-am recomanda totuși să urmăriți mesajele oficiale ale autorităților, dacă vreți să aflați ce se mai întîmplă cu epidemia, și de-abia după aia să verificați dacă se îmbrățișează sau nu copii la Next Star.De asemenea, stați în casă. Dacă nici măcar Dan Negru, șeful conspirațiilor mistico-religioase, nu îndrăznește să comenteze, înseamnă că e groasă.

 

Gen Urmăresc cu atenție și îngrijorare

Anna Lesko (majoră și vaccinată):„Sînt profund îngrijorată și marcată de ce se întîmplă pe plan global și în țara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre și lugubre. Nu îmi vine, sincer vă spun, să pun o bluză pe mine și un pantalon, să zîmbesc și să îmi fac o poză să o postez și să spun ceva.“(Libertatea, 21 martie)

Să vă fie rușine, șacalilor. Ați sărit pe biata fată că își arată bucile pe Internet fără să vă gîndiți nici măcar o clipă că face asta din cauză că e îngrijorată de soarta lumii. Anna suferă pentru voi fără bluză și pantaloni și voi o ardeți aiurea pe-afară!Păi, vedeți de ce nu putem s-avem lucruri frumoase?

 

Gen Dacă vă pasă / Staț’ în casă

Cristi Chivu (fost număr 5):„Este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau mai știu eu ce și că dacă beau o țuică dimineața nu se lipește de mine. Nu este adevărat! Toți sîntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracu’ în case!“(La Măruță, 19 martie)

Nu ne-am dat seama din prima cui i se adresează Cristi Chivu în mesajul său vehement, dar după aia, cînd a pomenit de țuică, ne-am dat seama că vorbește cu foștii lui colegi de la echipa națională. Stați dracu’ acasă, băieți. Oricum, noi ne-am obișnuit să nu mai mergeți la nici un turneu final de ani de zile. Ce rost are să vă riscați tocmai acum?

 

Gen Vin virușii

Serghei Mizil (nomenclaturist excentric): „Nu am virus, cred că am exagerat cu fumatul, că eu nu fumam și m-am apucat brusc de fumat. (…) Nu e normal să mergi să tușești unde sînt 10-20 de persoane, nu e civilizat.“(Răi, da buni, 16 martie)

O să fie bine Serghei, nu vă mai faceți griji. Umblă zvonul că întreabă prin oraș dacă coronavirusul ăsta n-are cumva un băiat cu care se poate antura la șpriț și la vînătoare, ca să supraviețuiască la fel ca data trecută.

1 comentariu

 1. #1

  Deci sm e unchiu lu mv, deci care i nepoata lu dana??? Tuti dimitrelele matii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]