Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Negru (ridicol): “Breasla mea e plină de oameni ridicoli.”

Zoom Dan Negru (ridicol): “Breasla mea e plină de oameni ridicoli.”

Gen Seducția electromagnetică

Mihaela Rădulescu (femeie matură, foarte matură, prea matură, cea mai matură): „Seducția ar putea fi și despre modul în care vîntul îţi suflă părul… sau cum arăți în duș, încercînd să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea cînd e cazul…” (Libertatea, 14 ianuarie)

Lăsînd la o parte latura filosofică a acestei declarații, nu putem să nu remarcăm faptul că, dacă vîntul îți suflă părul la duș, înseamnă că ai o gaură în perete pe care trebuie s-o astupi. Altfel o să te tragă curentul la duș și, fără ventuze pe spate, nu mai scapi de seducția sciaticii.

 

Gen Cremă și pedeapsă

Anda Adam (65% apă): “Eu, cînd mă hidratez cu cremă, o fac din cap pînă în picioare, bineînțeles cu creme diferite. Simt efectiv că mă sparg în bucăți dacă nu mă dau cu cremă. Și vara la fel, oricînd.” (Libertatea, 12 ianuarie)

Domnul Bebe, meșterul care mi-a zugrăvit mie prin casă, i-ar recomanda Andei să dea și cu glet, ca să fie sigură că nu-i crapă lucrarea. Pe de altă parte, domnul Bebe n-a văzut-o niciodată pe Anda Adam dîndu-se cu cremă, deci ce știe el?

 

Gen Hotelul de greață de la Bîlea Lac

Cătălin Botezatu (zeu heterosexual al sexului cu femei de gen feminin): „Dincolo de masaje și sport, fac mult sex. Trebuie să recunoaștem că sexul sau dragostea te ajută să te menții… Cea mai lungă partidă în pat din viața mea s-a consumat la Bîlea Lac. Am făcut sex 24 de ore încontinuu cu o femeie care, din păcate, nu mai este cu mine. Aveam 32 de ani și a fost minunat. Nici nu mai știam cînd era noapte, cînd era zi… Beam, mîncam și o luam de la capăt, ce mai, o nebunie… La final, am fost epuizat.” (Libertatea, 12 ianuarie)

Ce trist că frumoasa poveste de dragoste hibernală dintre Cătălin Botezatu și norocoasa femeie s-a terminat! Pe de altă parte, așa se termină majoritatea relațiilor fictive cu oameni de zăpadă. După 24 de ore se topesc și rămîi doar cu morcovul.

 

Gen Simțul ridicolului

Dan Negru (ridicol): “Breasla mea e plină de oameni ridicoli.” (Libertatea, 12 ianuarie)

Nu-i nevoie să te autodenunți, Dane. Probabil mai există și alți isterici bisericoși care contribuie activ la degradarea psihică și intelectuală a poporului român, dar ca să-i găsești va trebui să faci o emisiune.

 

Gen Băieții deștepți din energii

Oana Lis (mireasa moroiului): „Ne-am mutat din vechea casă pentru că ni se întîmplau multe rele. Am adus un specialist şi mi-a calculat energiile din casă şi mi-a spus că sînt ca într-o casă bîntuită.” (Libertatea, 10 ianuarie)

Nu vi se pare ușor excesiv să dai bani pe ceva ce știe toată lumea? Normal că e bîntuită! Exersează Viorel.

 

Gen Bancheta magică

Dani Oțil (băiat tandru de la inimă în jos): “Îmi aduc aminte de o doamnă din viaţa mea care, primind din nou un buchet de la un şofer, l-a întrebat pe donatorul de petale dacă poate să facă sex tot cu şoferul… Că el era veşnic prezent.” (Wowbiz, 14 ianuarie)

Și atunci i-a venit lui Dani ideea strălucită să se facă șofer de raliu. Din păcate, în ziua de azi femeile sînt atît de materialiste încît, dacă nu sari cu mașina din spațiu, nici nu te mai bagă în seamă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]