Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Puric (om frumos): „În România e ignoranță mare! (…) Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști“

Zoom Dan Puric (om frumos): „În România e ignoranță mare! (…) Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști“

Gen Ca la ușa cordului

Dan Puric (om frumos): „Am văzut antrenori cu tipe grase, cu țîțele cît masa. Le rupea cordul. În România e ignoranță mare! (…) Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști. E atît de tare că pleacă și ciorile din copac. Nu-și ascultă cordul, respirația. Și aleargă numai pe ciment.(…) Sîntem un popor unde se cultivă ignoranța. E crimă națională! Am înțeles și la nivel de președinte… Știe băiatul ăsta ce face? Știe consecințele? Cînd băiatul mic, gras, stă și mănîncă doar la McDonald’s și bea numai Coca-Cola? E deja endocrin deplasat.“(GSP, 19 aprilie)

Dacă credeați că Dan Puric e doar eseist, scriitor, filosof, balerin, mim, gînditor, om frumos, comediant de stand-up, reper de moralitate, fiu preferat al rețelei Sputnik și stîlp al ortodoxiei, ei bine, vă înșelați amarnic. Dan Puric este și antrenor de fitness. Cum au reușit să se adune atîtea haruri dumnezeiești într-un singur om din Buzău, e greu de zis. Totuși, fără Dan Puric n-am fi aflat niciodată că adevăratul vinovat pentru existența tipelor grase, a fetelor care ascultă muzică la căști și a copiilor mici, grași și endocrini este Klaus Iohannis. Bravo, Dan Puric, investigator!

 

Gen Tunăciuni

Răzvan Fodor (băiat care a avut o trupă de care nu-și mai aduce aminte nici dracu’): „Mi s-a făcut cunoștință cu blondele, cu Alina și Carmen, înainte să plecăm, am zis… bă, e locul lor aici, e bine că avem și ceva carne de tun, în care să dăm atunci cînd nu ai pe cine să dai afară. Sînt pițipoance mișto, miros mișto. Băi, așa de rău îmi pare atunci cînd mă înșel. Măi, așa fete… Cele mai șmechere fete cunoscute în anul 2019.“(VIVA!, 16 aprilie)

N-am înțeles exact de unde vine marea dezamăgire a lui Răzvan: că nu sînt pițipoance sau că nu miros mișto? Oricum,e drăguț cînd pleci hotărît să dai în ceva și ajungi să freci carnea de tun.

 

Gen Mareșalul Constantin Frezan

Cătălin Botezatu (victimă):„Am o freză șuie, zici că mi-a lovit-o cineva cu barda. Din dreapta arată mai bine, dar din stînga arată groaznic. Dacă nu se dau drumul la saloanele de coafură, să mă duc să mă tund, la următoarea apariție online voi fi ras în cap. Jur. Mă rad. Acum îmi stă urît părul.“(Libertatea, 10 aprilie)

Îi urăm mult succes lui Cătălin să-și regăsească look-ul pierdut, dar e bine de ținut minte că lupul își pierde părul, dar năravul ba.

 

Gen COVIN-19

Gigi Becali (ciobănaș cu 500 de oi): „De mine nu se ia. Am fost la liturghie în fiecare zi. Mai ales acum, în post, m-am împărtăşit de patru ori. Hristos este în mine, noi, fiind în el, sîntem rude cu Dumnezeu. N-are cum să vină boala. Dacă eşti împărtăşit, nu vin nici miliardele de virusuri. Nici dacă stau lîngă tine. Dacă sînt păcătos, imediat îmi dă cîte una. (…) La parfum am renunţat. Am dat 5.000 de euro pe sticluţa de parfum. Nu avea nimeni din toată ţara. Nici nu ştiau alţii cu ce mă dădeam eu. Acum nu mai vreau. E deşertăciune.“(Spynews, 20 aprilie)

E un lucru binecunoscut că, fiind de gen feminin, virusurile se uită mai ales după bărbați bine, care se dau cu parfum scump și au foarte multe oi. Din fericire, Gigi Becali a îndepărtat toate aceste riscuri și a mai fost testat pozitiv și pentru Hristos în organism. Ce poți să ceri mai mult?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cîtă Veneție

  1 decembrie 2020

  Cîtă Veneție consumă omul pînă ce moare, hamal al umbrei, umblă cu ploaia parcă-n spinare, inventatorul femeii-frînghie, femeii-pat, numai de placa de patefon decapitat, botează porturi unde e dealul pupat […]

 • Să ținem minte 80 de miliarde

  1 decembrie 2020

  Pe 6 decembrie, cu 19 zile înaintea nașterii pruncului Iisus, se va naște în ieslea Cotroceniului fiul domnului Iohannis și al preacuratei dezamăgiri – Guvernul Meu –, a cărui apariție […]

 • Înalt Preanesimțeniile lor

  1 decembrie 2020

  Aproape două săptămâni a inflamat spiritele Tomitanul Teodosie, cerând dreptul de a târâi oamenii prin zloata sfârșitului de noiembrie la peștera sfântului Andrei. S-a judecat, a pierdut, a spumegat, a […]

 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]