Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Puric (om frumos): „În România e ignoranță mare! (…) Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști“

Zoom Dan Puric (om frumos): „În România e ignoranță mare! (…) Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști“

Gen Ca la ușa cordului

Dan Puric (om frumos): „Am văzut antrenori cu tipe grase, cu țîțele cît masa. Le rupea cordul. În România e ignoranță mare! (…) Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști. E atît de tare că pleacă și ciorile din copac. Nu-și ascultă cordul, respirația. Și aleargă numai pe ciment.(…) Sîntem un popor unde se cultivă ignoranța. E crimă națională! Am înțeles și la nivel de președinte… Știe băiatul ăsta ce face? Știe consecințele? Cînd băiatul mic, gras, stă și mănîncă doar la McDonald’s și bea numai Coca-Cola? E deja endocrin deplasat.“(GSP, 19 aprilie)

Dacă credeați că Dan Puric e doar eseist, scriitor, filosof, balerin, mim, gînditor, om frumos, comediant de stand-up, reper de moralitate, fiu preferat al rețelei Sputnik și stîlp al ortodoxiei, ei bine, vă înșelați amarnic. Dan Puric este și antrenor de fitness. Cum au reușit să se adune atîtea haruri dumnezeiești într-un singur om din Buzău, e greu de zis. Totuși, fără Dan Puric n-am fi aflat niciodată că adevăratul vinovat pentru existența tipelor grase, a fetelor care ascultă muzică la căști și a copiilor mici, grași și endocrini este Klaus Iohannis. Bravo, Dan Puric, investigator!

 

Gen Tunăciuni

Răzvan Fodor (băiat care a avut o trupă de care nu-și mai aduce aminte nici dracu’): „Mi s-a făcut cunoștință cu blondele, cu Alina și Carmen, înainte să plecăm, am zis… bă, e locul lor aici, e bine că avem și ceva carne de tun, în care să dăm atunci cînd nu ai pe cine să dai afară. Sînt pițipoance mișto, miros mișto. Băi, așa de rău îmi pare atunci cînd mă înșel. Măi, așa fete… Cele mai șmechere fete cunoscute în anul 2019.“(VIVA!, 16 aprilie)

N-am înțeles exact de unde vine marea dezamăgire a lui Răzvan: că nu sînt pițipoance sau că nu miros mișto? Oricum,e drăguț cînd pleci hotărît să dai în ceva și ajungi să freci carnea de tun.

 

Gen Mareșalul Constantin Frezan

Cătălin Botezatu (victimă):„Am o freză șuie, zici că mi-a lovit-o cineva cu barda. Din dreapta arată mai bine, dar din stînga arată groaznic. Dacă nu se dau drumul la saloanele de coafură, să mă duc să mă tund, la următoarea apariție online voi fi ras în cap. Jur. Mă rad. Acum îmi stă urît părul.“(Libertatea, 10 aprilie)

Îi urăm mult succes lui Cătălin să-și regăsească look-ul pierdut, dar e bine de ținut minte că lupul își pierde părul, dar năravul ba.

 

Gen COVIN-19

Gigi Becali (ciobănaș cu 500 de oi): „De mine nu se ia. Am fost la liturghie în fiecare zi. Mai ales acum, în post, m-am împărtăşit de patru ori. Hristos este în mine, noi, fiind în el, sîntem rude cu Dumnezeu. N-are cum să vină boala. Dacă eşti împărtăşit, nu vin nici miliardele de virusuri. Nici dacă stau lîngă tine. Dacă sînt păcătos, imediat îmi dă cîte una. (…) La parfum am renunţat. Am dat 5.000 de euro pe sticluţa de parfum. Nu avea nimeni din toată ţara. Nici nu ştiau alţii cu ce mă dădeam eu. Acum nu mai vreau. E deşertăciune.“(Spynews, 20 aprilie)

E un lucru binecunoscut că, fiind de gen feminin, virusurile se uită mai ales după bărbați bine, care se dau cu parfum scump și au foarte multe oi. Din fericire, Gigi Becali a îndepărtat toate aceste riscuri și a mai fost testat pozitiv și pentru Hristos în organism. Ce poți să ceri mai mult?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]