Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dani Mocanu (are un creier de minimum 18 cm): „În sex trebuie să-ți implici mult creierul, deci răspunsul este simplu“

Zoom Dani Mocanu (are un creier de minimum 18 cm): „În sex trebuie să-ți implici mult creierul, deci răspunsul este simplu“

Gen Schimb de lame

Loredana Chivu (speriată): „Problemele prin care am trecut m-au speriat atît de tare încît nu mai vreau să aud nici măcar de operațiile estetice. Oricum, nu mai am ce să-mi fac! Sînt mulțumită de cum arăt, iar dacă vreau să schimb ceva știu că există și alte metode. Sport, alimentație sănătoasă…“ (Cancan, 12 decembrie)

Să apelezi la sport și la alimentație sănătoasă după 20-30 de operații estetice e ca și cum ai renova o casă pe care tocmai ai demolat-o. E un gest frumos, dar vine un picuț prea tîrziu. Asta nu înseamnă însă că nu poți să-ți faci niște operații ca să arăți ca un om sănătos care face sport.

 

Gen Jos sapiosexualii care ne conduc!

Dani Mocanu (are un creier de minimum 18 cm): „În sex trebuie să-ți implici mult creierul, deci răspunsul este simplu. Eu pot controla dacă vreau să țină mai mult sau mai puțin.“ (Spynews, 11 decembrie)

Poate că Dani ar trebui să consulte mai întîi un medic înainte să-și folosească creierul. Doamne ferește să nu se întîmple vreo nenorocire dacă-l uzează prea tare și în loc de sex să înceapă să joace șah.

 

Gen Mîța Baston

Cătălin Botezatu (îmblînzitor de chiloți și de lei): „Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, cînd ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sînt frumoși.“ (Libertatea, 11 decembrie)

Frumos ar fi ca, dacă Bianca tot și-a făcut ochi de pisică, să nu se oprească acum și să-și continue transformarea felină: urechi de pisică, coadă de pisică și, nu în ultimul rînd, șase mameloane ca să aibă toți pisoii de unde să pape lăptic.

 

Gen Kendrama

CRBL (conchistador): „Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat. Românul rezolvă orice situație. Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice.“ (Libertatea, 8 decembrie)

E foarte adevărat. Am auzit că unii spanioli sînt atît de înapoiați încît nici măcar nu se joacă zilnic cu kendama, iar din trupa Simplu n-au auzit decît de Smiley.

 

Gen Foarte mica publicitate

Mihai Trăistariu (suflet singur): „Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci, dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit.“ (Libertatea, 7 decembrie)

Există copii de clasa a V-a și femei de 80 de ani cu mai multă barbă și mustață decît Mihai Trăistariu nebărbierit, dar asta-i mai puțin important. Important e dacă viitorul lui suflet pereche o să afle vreodată de unde i-a fost transplantat părul de pe față sau nu.
1 comentariu

 1. #1

  Rubrica asta nu e scrisa tot timpul de aceeasi persoana. Cine a scris-o astazi a fost foarte inspirat. Umor de calitate. Felicitari!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint