Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dani Mocanu (disident politic): „Am preferat să cînt mai de dragoste, mai de gagicăreală sau de vagabonțeală… Motivul… POLIȚIA“

Zoom Dani Mocanu (disident politic): „Am preferat să cînt mai de dragoste, mai de gagicăreală sau de vagabonțeală… Motivul… POLIȚIA“

Gen Minerii își remodelează singuri cerul

Denisa Tănase (norocoasă): „L-am cunoscut pe soțul meu la un botez, apoi am reintrat în contact cu el cînd am aniversat 30 de ani, iar el a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea.“ (Libertatea, 3 octombrie)

Probabil, una dintre cele mai romantice și interesante povești despre cum și-a găsit cineva sufletul pereche. „Și cum v-ați cunoscut, mămică?“ „Ei, cum se cunoaște toată lumea în ziua de azi: i-am făcut cunoștință cu prietenii mei, a zis că sînt urîți și a început să le injecteze buzele și să le facă liposucție pe loc.“

 

Gen Măscuța tăcerii

Valentina Pelinel (moartă după fiole): „Noi amîndoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună. Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amîndoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sînt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.“ (Libertatea, 29 septembrie)

Probabil, asta era și replica preferată de agățat a lui Borcea în zilele lui bune. „Hei, păpușă, vrei să sparg o fiolă cu dinții și să ne punem o măscuță împreună? Hop, te-am păcălit! Aia nu era măscuța.“

 

Gen Țăranu e pe cîmp

Simona Țăranu (frumoasă): „Fotbaliștii, da, sînt manierați. Sînt educați. Nu au depășit nici o limită cînd trimit mesaje. Bestia întotdeauna se comportă frumos și își vede interesul cînd vrea să pună mîna pe pradă, nu?“ (Libertatea, 28 septembrie)

Destul de nepregătită Simona pentru postul de prezentatoare sportivă. Dacă s-ar fi documentat un pic ar fi descoperit că Bestia n-are voie să pună mîna pe pradă pentru că se consideră henț.

 

Gen Subturi și dedesubturi

Dani Mocanu (disident politic): „De aproape doi ani de zile am lăsat-o mai moale cu muzica. Cu siguranță ați observat că n-am mai cîntat mesajele mele atît de directe cum o făceam înainte. Am preferat să cînt mai de dragoste, mai de gagicăreală sau de vagabonțeală, mai cuminte, așa… Motivul… POLIȚIA. Sînt multe dedesubturi care nu le știți!“ (Spynews, 2 octombrie)

E o surpriză la fel de mare pentru noi ca și pentru dumneavoastră că Dani Mocanu a prestat vreodată muzică, dar poate că într-adevăr e o idee bună să o dea mai mult pe gagicăreală și vagabonțeală și cîntece despre lei, avînd în vedere că, oricum, polițiștii mai aveau nevoie de probe și mărturisiri la dosarul de proxenetism.

 

Gen Îmi caut o prietenă, dar nu găsesc

Jador (manelist sentimental): „Nu am găsit fata care să mă înțeleagă. Este greu să găsești o fată care să stea cu un băiat care este plăcut de multe fete, pentru că fetele știu să atragă atenția.“ (Spynews, 1 octombrie)

Practic, Jador a descoperit marele paradox al vieții: e greu să găsești fete dacă ești plăcut de fete, e și mai greu să găsești fete dacă nu ești plăcut de fete. Oricum ai lua-o, fetele cu fete nu se împacă deloc, deci de-aia maneliștii se pupă mai mult între ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint