Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dani Mocanu (manelist care l-a găsit pe Dumnezeu): „Da, sînt pocăit, cum se spune. (…) Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare“

Zoom Dani Mocanu (manelist care l-a găsit pe Dumnezeu): „Da, sînt pocăit, cum se spune. (…) Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare“

Gen Hei, păpușă, îl știi pe Marcu?

Dani Mocanu (manelist care l-a găsit pe Dumnezeu): „Da, sînt pocăit, cum se spune. (…) Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit. Adică ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor.“ (Wowbiz, 13 martie)

Hai s-o dăm pe față: dacă Adam și Eva aveau măcar jumătate din caracterul și principiile solide ale lui Dani Mocanu, încă mai trăiau în Grădina Edenului. Ar fi trăit din proxenetism, cămătărie și combinații cu interlopii, dar ar fi trăit.

 

Gen Sorbona și Gomora

Oana Roman (fană paste sorbonara): „Cineva le-a băgat în cap că dacă eu am studiat la Sorbona ar trebui să vorbesc perfect românește și nu ar trebui să greșesc niciodată. Ei bine, la Sorbona nu se studiază în limba română. Deci nu mai puneți în contrabalanță greșelile pe care eventual le-aș putea face în limba română cu studiatul la Sorbona.“ (Spynews, 9 martie)

Nu știm dacă ați Sorbona asta despre Oana Roman, dar ea a studiat la Sorbona. Sorbona e un detaliu care poate v-a Sorbona, pentru că Sorbona și Oana Sorbona foarte rar despre Sorbona, dar să știți că Oana a Sorbona. Iar la Sorbona se mănîncă cozonac, nu pîine, ceea ce explică multe lucruri.

 

Gen Nasul III

Bianca Drăgușanu (operație): „Urmează să-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtrul meu, mai mic, mai subțire… O să am un năsuc de vis, dar o să vă pun poze și insta-uri și cu mine post-operator.“ (Spynews, 10 martie)

E clar că Bianca nu prea înțelege cum funcționează filtrele de Instagram, dar așteptăm cu interes să descopere filtrul ăla care îți face ochii mari și fălcile mai late sau filtrul care te transformă într-o pisicuță care scuipă curcubeie. Chirurgii plastici o să fie șocați că le cere așa ceva, dar orice are un început.

 

Gen Zoe Dumitrescu Bossulenga

Oana Zăvoranu (mamă): „Am ajuns acasă după o zi extraordinar de tare, în care l-am cumpărat pe Boss. De azi sînt mama lui Boss, Bossulica-șefă. A venit un nou membru al familiei, pe care îl iubim. Ne face viața confortabilă și luxoasă.“ (Spynews, 13 martie)

Dacă aveți impresia că Boss, sau Bossulică, e un cîine sau o pisică, să știți că vă înșelați amarnic. Nimeni nu e așa de nebun încît să se proclame mama unui animal sau să-i facă o pagină specială de Facebook sau să anunțe că vrea să-l cloneze după ce-a murit. Nu, puteți să răsuflați ușurați, doamna Oana se referă la o mașină.

 

Gen Pisică nenorocită

Daniela Györfi (țintă a fenomenelor paranormale): „Noi am avut doi căței și cocker-ul a murit imediat după mama, iar Shar Pei-ul cam la un an. Acum avem o pisicuță și am senzația cîteodată că pisicuța asta a noastră se poartă foarte ciudat. Plînge noaptea, se sperie. Am senzația că îi vede și pe pisicul pe care l-am avut, și pe cei doi căței.“ (Click!, 12 martie)

Da, e absolut ciudat pentru o pisică să se poarte așa. Nici o pisică din istorie n-a mai făcut așa ceva. O anunțăm pe această cale pe doamna Györfi că dacă pisica mai are și alte comportamente deviante – urmărește frenetic un punct roșu de laser, se linge cu limba pe tot corpul sau miaună tot timpul că i-e foame deși tocmai a mîncat –, nu există decît o singură explicație logică: pisica comunică cu fantoma lui Nicolae Ceaușescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint