Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniel Funeriu este un latifundiar cu Jaguari

Zoom Daniel Funeriu este un latifundiar cu Jaguari

Dacă te uiţi în declaraţia de avere a lui Daniel Funeriu, consilier prezidenţial la Departamentul de Educaţie şi Cercetare al Administraţiei Prezidenţiale, te sperii cât pământ a putut să-şi cumpere omul ăsta.

În 2006 şi-a luat 30.500 de metri pătraţi, pe care nu-i împarte cu nimeni, nici măcar cu nevastă-sa Sandra, născută Grasser, care de pildă şi-a pus la folosinţă comună donaţia de 115.956 de euro, primită de la tatăl dânsei, Gilbert Grasser. În cursul aceluiaşi an, nesătulul de Funeriu şi-a mai achiziţonat încă 19.500 mp, pe aceeaşi tarla din localitatea Murani, judeţul Timiş. În anul următor, şi-a tras o ţărănie de casă de 219 mp, prin care se poate da cu Dacia. Dar nu Daciile îi plac acestui Ion – blestemul pământului, maledicţia învăţământului, ci Jaguarii. În 2006, odată cu pământul, Funeriu şi-a tras şi un Jaguar, iar în 2009, şi-a mai tras încă unul, să nu moară primul neîmperechiat, cu 10.000 de euro, fabricat în 2001. Cu fundul în doi Jaguari, Funeriu a rezolvat elegant problema, să nu-şi întărâte felinele una îm­potriva celeilalte, cumpărându-şi un Audi de 2.500 de euro, odată cu primul Jaguar, cel din 2006.

Publicat în Cațavencii, nr. 47, 28 noiembrie – 4 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint