Gen Ochii tăi mi-amintesc cît de mult ne iubeam
Carmen Șerban (fană de mică): „Întotdeauna mi-au plăcut ochii lui Nicolas Cage. L-am și întîlnit la Vegas. (…) El trăgea o dublă pentru o reclamă. S-a uitat fix în ochii mei. Nu știa cine sînt, clar… a fost o chestie de simpatie, cred (…) pînă a ieșit afară s-a făcut un lanț de bodyguarzi în jurul lui, dar mi-a plăcut acel mic flirt.“ (Libertatea, 7 martie)
Hai să nu ne mai ascundem după degete. E clar că Nicolas Cage a recunoscut-o pe Carmen Șerban pentru că o iubește în secret de cînd a văzut videoclipul piesei „Viață de 5 stele“. Tocmai de-aia le-a și ordonat bodyguarzilor să facă lanț în jurul lui: se temea că nu-și poate controla sentimentele în preajma ei și o face următoarea doamnă Ghost Rider.
Gen Urma scapă turma
Ovidiu Lipan Țăndărică (mare romantic): „Relația cu Corina Chiriac a fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme.“ (Libertatea, 7 martie)
Evident, toată lumea se întreabă acum: „Ce fel de urme?“. Au fost urme spirituale sau urme pătimașe ca în povestea de dragoste dintre Ștefan Bănică junior și Andreea Marin?
Gen Guvernul Hîțu
Dorian Popa (se simte marginalizat): „A venit Poliția la mine: «Știți, nu are nici o legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hotel». Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu rîdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. (…) Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel. Și așa am stat între doi zgîrie-nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că sîntem români, marginalizați.“ (Libertatea, 6 martie)
E clar că polițiștii nemți l-au persecutat pe Dorian Popa doar pentru că e român. Păi, mai știți alte nații îngrijorate că între doi zgîrie-nori e foarte mult curent? Nu, nu, ăștia încearcă să ne extermine pe toți, otită cu otită!
Gen Ziua internațională a femeii
Daniel Pancu (mai tradiționalist de felul lui): „În Cecenia poți să omori femeile oricînd! Nu neapărat că sînt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sînt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sînt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar sîntem foarte departe de ei!“ (Fanatik, 5 martie)
E clar că pe Pancu l-a luat gura pe dinainte și nu voia să jignească pe nimeni, mai ales pe doamne și domnișoare. Ce voia să spună, de fapt, e că îi place să trăiască în continuare liniștit în secolul al XV-lea, dar niște reporteri fără inimă și Dumnezeu tot se încăpățînează să călătorească în timp ca să-l sîcîie cu întrebări cretine.