Gen Ce știe țăranul ce-i indianul
Andrei Ștefănescu (un fel de cîntăreț): “Felurile de mîncare din Sri Lanka chiar sînt gustoase, în primele zile a fost perfect, dar după aceea începe să nu-ţi mai placă aşa tare. Eram într-o seară la masă, îmi era super-foame, am comandat nişte pui, iar cînd a venit era acoperit de condimente. Am luat o gură, dar nu puteam să fac faţă. Aveam o cană cu apă fierbinte, pentru că îmi comandasem şi niște ceai, aşa că am luat fiecare bucată şi am spălat-o un pic. A fost fix ce trebuie!” (Libertatea, 29 octombrie)
Același lucru poți să-l faci și cînd simți că ești foarte murdar pe picioare după o zi lungă de mers. Comanzi o supă sau o ciorbă lejeră, îți bagi picioarele în ea, după aia îți speli și șosetele, și te-ai rezolvat. E foarte posibil ca pînă și supa să fie mai gustoasă după aceea.
Gen Salam snopit
Florin Salam (după ce a fost luat pe sus de doi bărbați, porecliți Berică și Geani Versace): „Sînt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cîntare din viața mea. Nu mai cînt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cînt.” (Libertatea, 28 octombrie)
Și cînd te gîndești că ANAF-ul vrea să-i impoziteze pe maneliști… Cum să-i impozitezi, ANAF-ule, tu nu vezi că trebuie mai întîi să le iei fața lui Berică și lui Geani Versace? Și de unde o să știi care-i Geani Versace ăla bun? Sînt vreo 5.000 de exemplare de Geani Versace numai în județul Teleorman.
Gen Graviduța
Daniela Crudu (concurentă la Ultimul trib): “Cred că sînt gravidă… mi-am făcut socoteala și, din mai multe puncte de vedere, mă simt cu musca pe căciulă… N-am putut să mănînc nimic și aveam atîtea variante din care să îmi aleg.” (Antena 1, 25 octombrie)
Cunoscîndu-i cariera Danielei Crudu, probabil singurul motiv pentru care a rămas însărcinată a fost ca să i se poată spune Cruduța Graviduța. Desigur, mai există și posibilitatea ca Daniela să fi înțeles greșit atunci cînd producătorii de la Ultimul trib i-au spus că e o emisiune în care concurenții primesc sarcini.
Gen
Stăpînul inelelor masive, ușor mai masculine
Cătălin Botezatu (ușor mai masculin): „Port inele cu briliante, masive, ușor mai masculine, ușor gotic-rock. Nu sînt inele de autoapărare. Nu sînt agresiv, dar dacă e nevoie, știu să mă apăr. Am inel și în barbă. Dacă tot am lansat acest trend și foarte multă lume își dorește acest accesoriu, chiar am scos și din aur, argint, cu briliante sau cu zirconiu, în funcție de buget.” (Libertatea, 24 octombrie)
Nimic nu strigă mai mult “Nu sînt agresiv, dar dacă e nevoie, știu să mă apăr” decît un inel de barbă cu zirconiu. E fix genul de accesoriu masiv, ușor mai masculin și ușor gotic-rock pe care vikingii îl purtau în expedițiile lor de cucerire. Mai ales în expedițiile alea necruțătoare în care prăduiau coastele britanice pentru reduceri la magazinele de accesorii și atacau cu sălbăticie chiloții altor bărbați.
3.678 de vizualizări