Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniela Crudu (Cruduță): “Am făcut sex în avion”

Zoom Daniela Crudu (Cruduță): “Am făcut sex în avion”

Gen Dor și doare

Mircea Badea (chiar el): “Revenirea lui Bendeac la Antenă e dureroasă: mă doare-n cot.” (Wowbiz, 7 septembrie)

Nimic nu-i mai frumos ca doi prieteni buni care se reunesc după atîta vreme. Sigur au foarte multe lucruri să-și spună. De exemplu, Badea poate să-i povestească lui Bendeac cum l-a umilit el pe motociclistul ăla, iar Bendeac cum a rupt gura tîrgului cu umorul lui independent și de bună calitate.

 

Gen Dragoste cu Nila

Daniela Crudu (Cruduță): “Am făcut sex în avion. A fost cel mai trăsnit loc în care am putut face asta. Nu mă gîndeam vreodată, dar s-a întîmplat.” (Libertatea, 10 septembrie)

Nu știu cum vă închipuiți voi tonul pe care Cruduța a zis asta, dar noi ne imaginăm că era foarte blazată. “Deah… e adevărat: am făcut sex într-un dric, într-o mașinuță de golf, pe bricul «Mircea». Pe un submarin. Pe un skateboard. Pe un cal. Într-un scaun cu rotile. Pe bicicletă. Am făcut sex în cîrtița care sapă metroul din Drumul Taberei, nu știu în care, deci e posibil să fi fost amîndouă…” “Dar într-un avion? Într-un avion ai făcut sex?!” “Da, a fost cel mai trăsnit loc în care am putut face asta. Nu mă gîndeam vreodată, dar s-a întîmplat.”

 

Gen Ca o apă cristalină

Cristi din Banat (popular): ”Eu cu Rafa nu mai sîntem cu adevărat un cuplu. Sîntem mai mult prieteni acum. Nu mai facem sex, ci doar ne pupăm din cînd în cînd. Acum avem o relație mai mult din interes. Eu îl ajut cu un acoperiș deasupra și cu un loc de muncă, iar el mă ajută cu chestiile legate de impresariat, cu curățenia. Nu știu ce s-a întîmplat, dacă totul a pornit de la acea noapte în care l-am înșelat, însă el nu mi-a reproșat niciodată nimic.” (Spynews, 10 septembrie)

Iată încă o dovadă clară, dragi homofobi și indivizi care militați împotriva minorităților sexuale, că după căsătorie, gay-ii duc o viață îngrozitor de asemănătoare cu cea a heterosexualilor. Mai puțin partea cu schimbat postul de pe meci ca să se uite la o telenovelă turcească, pentru că amîndoi vor să se uite la telenovela aia turcească.

 

Gen Din furou în mai rău

Simona Sensual (dizainăriță): „ Rochia asta nu este un furou. Am văzut și știri în presă în sensul ăsta și nu înțeleg de ce. Sînt creații mult mai decoltate despre care nu zice nimeni că ar fi furouri. Cred că au ceva personal cu mine, că altfel nu-mi explic. Da’ poate că e din cauză că m-am pozat lîngă un pat și de aici s-a tras concluzia că eu așa dorm, însă nu e așa. Chiar mă deranjează interpretarea asta.” (Wowbiz, 8 septembrie)

În general, nu-i foarte bine dacă prima impresie pe care o lași cuiva e că ești îmbrăcat în pijama. Totuși, pe de altă parte niciodată nu știi cînd te taie somnul, așa că e bine să fii pregătit. Nu înțelegem totuși, din toată povestea asta, de ce reiese că Simona Sensual nu știe să folosească patul și doarme lîngă el, în loc să doarmă pe el. Treaba ei, îi urăm să facă furouri în continuare printre bărbați.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

Ultimele articole