Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniela Crudu (Cruduță): “Am făcut sex în avion”

Zoom Daniela Crudu (Cruduță): “Am făcut sex în avion”

Gen Dor și doare

Mircea Badea (chiar el): “Revenirea lui Bendeac la Antenă e dureroasă: mă doare-n cot.” (Wowbiz, 7 septembrie)

Nimic nu-i mai frumos ca doi prieteni buni care se reunesc după atîta vreme. Sigur au foarte multe lucruri să-și spună. De exemplu, Badea poate să-i povestească lui Bendeac cum l-a umilit el pe motociclistul ăla, iar Bendeac cum a rupt gura tîrgului cu umorul lui independent și de bună calitate.

 

Gen Dragoste cu Nila

Daniela Crudu (Cruduță): “Am făcut sex în avion. A fost cel mai trăsnit loc în care am putut face asta. Nu mă gîndeam vreodată, dar s-a întîmplat.” (Libertatea, 10 septembrie)

Nu știu cum vă închipuiți voi tonul pe care Cruduța a zis asta, dar noi ne imaginăm că era foarte blazată. “Deah… e adevărat: am făcut sex într-un dric, într-o mașinuță de golf, pe bricul «Mircea». Pe un submarin. Pe un skateboard. Pe un cal. Într-un scaun cu rotile. Pe bicicletă. Am făcut sex în cîrtița care sapă metroul din Drumul Taberei, nu știu în care, deci e posibil să fi fost amîndouă…” “Dar într-un avion? Într-un avion ai făcut sex?!” “Da, a fost cel mai trăsnit loc în care am putut face asta. Nu mă gîndeam vreodată, dar s-a întîmplat.”

 

Gen Ca o apă cristalină

Cristi din Banat (popular): ”Eu cu Rafa nu mai sîntem cu adevărat un cuplu. Sîntem mai mult prieteni acum. Nu mai facem sex, ci doar ne pupăm din cînd în cînd. Acum avem o relație mai mult din interes. Eu îl ajut cu un acoperiș deasupra și cu un loc de muncă, iar el mă ajută cu chestiile legate de impresariat, cu curățenia. Nu știu ce s-a întîmplat, dacă totul a pornit de la acea noapte în care l-am înșelat, însă el nu mi-a reproșat niciodată nimic.” (Spynews, 10 septembrie)

Iată încă o dovadă clară, dragi homofobi și indivizi care militați împotriva minorităților sexuale, că după căsătorie, gay-ii duc o viață îngrozitor de asemănătoare cu cea a heterosexualilor. Mai puțin partea cu schimbat postul de pe meci ca să se uite la o telenovelă turcească, pentru că amîndoi vor să se uite la telenovela aia turcească.

 

Gen Din furou în mai rău

Simona Sensual (dizainăriță): „ Rochia asta nu este un furou. Am văzut și știri în presă în sensul ăsta și nu înțeleg de ce. Sînt creații mult mai decoltate despre care nu zice nimeni că ar fi furouri. Cred că au ceva personal cu mine, că altfel nu-mi explic. Da’ poate că e din cauză că m-am pozat lîngă un pat și de aici s-a tras concluzia că eu așa dorm, însă nu e așa. Chiar mă deranjează interpretarea asta.” (Wowbiz, 8 septembrie)

În general, nu-i foarte bine dacă prima impresie pe care o lași cuiva e că ești îmbrăcat în pijama. Totuși, pe de altă parte niciodată nu știi cînd te taie somnul, așa că e bine să fii pregătit. Nu înțelegem totuși, din toată povestea asta, de ce reiese că Simona Sensual nu știe să folosească patul și doarme lîngă el, în loc să doarmă pe el. Treaba ei, îi urăm să facă furouri în continuare printre bărbați.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]