Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniela Crudu (inteligentă mică): “Vreau să fiu ca-n benzile desenate.”

Zoom Daniela Crudu (inteligentă mică): “Vreau să fiu ca-n benzile desenate.”

Gen Pilaf și Hercule

Daniela Crudu (inteligentă mică): “Vreau să fiu ca-n benzile desenate.” (Un show păcătos, 6 aprilie)

Dar, dragă, ca nivel al dialogului depășești de departe orice bandă desenată! Iar dacă punem socoteală și ce faci în restul timpului, deja intrăm în domeniul benzilor desenate japoneze, unde caracatițele sînt la ele acasă, la fel și bukkake-ul.

 

Gen Desene animale

Cătălin Botezatu (specialist în budigăi): ”O să îmi fac încă două tatuaje. Unul dintre ele va fi într-o zonă intimă. Nu știu exact ce. Nu m-am gîndit.” (Cancan, 10 aprilie)

Ce-ar fi să-și tatueze o listă de cumpărături? Pe bune, acum, ar fi soluția perfectă. În loc să tot umbli cu fițuici, îți tatuezi într-o zonă intimă: roșii 2 kg, ciuperci conservă, ceapă verde 2 leg. Ajungi la magazin, hop, dai pantalonii jos și verifici lista intimă. Bine, fiind vorba de Bote, probabil o să fie vorba de ceva serios: de exemplu, un citat din Paler în latină sau “În frîne și-n bărbați să n-ai niciodată încredere”.

 

Gen Bellu Époque

Carmen Harra (ghicitoare): “Am auzit vocea lui tata care îmi spunea să mă uit în spatele mormîntului lui. Mormîntul tatălui meu este la Bellu, poate fi verificat. Cînd te uiți în spatele mormîntului lui tata – și asta nu se poate schimba – există numele „Virgil”. Bărbatul cu care eu m-am căsătorit se numea „Virgil”. (Mariustuca.ro, 18 aprilie)

Mare noroc pe capul lui Carmen Harra că toate astea s-au întîmplat cu ani în urmă! Dacă se întîmplau zilele astea, existau șanse destul de mari ca pe crucea din spate să scrie Fane Spoitoru. Și să mai găsești un Fane Spoitoru (sau Ion Titișor) cu care să te măriți e destul de greu.

 

Gen Eu sînt Fane-ncurcă lume

Sorinel Copilul de Aur (fan Fane): “Domnul Fane era un om simplu, cu un caracter frumos. Era respectuos. Dădea noroc și cu un copil de 5 ani”. (Wowbiz, 16 aprilie)

Asta explică de ce Fane Spoitoru se avea așa de bine și cu Adrian Copilul Minune, și cu Sorinel Copilul de Aur. Iubea copiii.

 

Gen Țîțe

Răzvan Chivu (fratele Loredanei Chivu): “Doctorul i-a pus mîna pe sîni surorii mele în lift după tentativa de sinucidere.” (Wowbiz, 12 aprilie)

Nu știm dacă asta-i procedura standard după o tentativă de sinucidere, dar dacă e să fim sinceri, e destul de greu s-o atingi pe Loredana Chivu oriunde fără să pui mîna pe niște sîni.

 

Gen Nu neapărat manele, dar ceva să placă la toată lumea

Ionuț Mititelu (manelist): “Momentan am închis studioul de lîngă Colectiv. Nu pot lucra, ca să fiu sincer. E o atmosferă apăsătoare, sînt afectat, nu pot lucra în tihnă. E un loc trist, cum să lucrezi într-o așa atmosferă? Sînt lumînări, imagini la intrare, oameni care-și plîng copiii, cunoștințele, flori, iar eu înregistrez manele? Nu se poate.“ (Wowbiz, 11 aprilie)

Și voi care ziceați că maneliștii n-au inimă… Uite că au. Și nici măcar n-a trebuit să disecăm unul dintre ei ca să aflăm asta. Dar, mă rog, poate că nu-i timpul pierdut.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale