Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniela Crudu: „Mă internez la psihiatrie la Obregia, sper că mai aveți locuri libere și pentru mine”

Zoom Daniela Crudu: „Mă internez la psihiatrie la Obregia, sper că mai aveți locuri libere și pentru mine”

Gen Ajutor de blocaj

Gigi Becali (oianist): “Mie cine îmi dă mesaje pe WhatsApp, îi dau blocaj și apoi șterg. Ce e asta? Mie nu-mi place cu mesaje, femeile dau mesaje! Eu vorbesc, «Ce faci, bă?!», să aud vocea, să simt că trăiesc. Ce mesaje? Mă dor și ochii. Și părintele, cînd îmi trimite mesaje prea lungi, nu pot să le citesc. I-am zis: «Părinte, nu mai trimite, că te blochez. Nu mai îmi trimite mie sfinte, că eu lucruri sfinte le știu de la sfinții părinți. Îmi trimiți mie pasaje din Ioan Gură de Aur? Păi, eu am cărțile lui pe masă și pe noptieră. Cel mai mult de el îmi place. Și îmi trimiți mie mesaje?! Îți dau blocaj!».” (GSP, 18 ianuarie)

Gura păcătosului adevăr grăiește. Sau, cum zicea și Sfîntului Ioan Gură de Aur: “Fericiți cei săraci cu duhul, care simt că trăiesc și nu-și dau mesaje ca femeile, că îi dor și ochii, căci ei vor da blocaj cei dintîi, amin!”.

 

Gen Minte strălucită și mai luminoasă decît Soarele

Daniela Crudu (campioană națională la Botox): „Am rămas fără motorină pe Autostrada Soarelui, s-a oprit brusc fix pe prima bandă, bine că nu s-a oprit pe a doua, nu înțelegeam de ce nu mai merge mașina. O să mă internez la psihiatrie la Obregia, sper că mai aveți locuri libere și pentru mine. N-am nici triunghi reflectorizant. Ce dracu’ facem? Îmi e frig.” (Spynews, 21 ianuarie)

E clar că au crescut pretențiile și printre bărbații români care conduc pe Autostrada Soarelui dacă nu mai opresc chiar la toate prezențele feminine care le fac cu mîna suav de pe marginea drumului, fie ele și Daniela Crudu.

 

Gen Morții cu morții, voștri cu voștri

Bianca Drăgușanu (o doamnă): „Vreau să vorbesc cu voi, ăştia care mă iubiţi, care mă apreciaţi, ăştia care mă urîţi nejustificat, pentru că ura este o dovadă de prostie, care folosiţi un limbaj mediocru; aş putea să mă cobor la limbajul vostru, pentru că şi eu pot fi fată de cartier şi să povestiţi cu mine… (…) Dacă tot a devenit în morții lor poza asta virală, de la nişte proaste afumate care nu au decît o gîndire mediocră, care mă fac să mă cobor la nivelul lor ca să mă fac înţeleasă, vreau să vă spun că eu fac 37 de ani peste fix două luni. Mă simt ca de 27, ăsta este adevărul! Sînt mai umană decît toţi oamenii pe care îi cunoaşteţi.” (Wowbiz, 19 ianuarie)

De data asta trebuie să-i dăm dreptate Biancăi, chiar este mai umană decît toți oamenii pe care îi cunoaștem. Poate și pentru că a fost obținută în laborator din mai multe femei diferite care au contribuit cu diferite părți. Deci da, anumite părți din ea chiar au 27 de ani și da, e multiumană.

 

Gen Spuneți nu la droburi

Oana Zăvoranu (melomană): “Ador cînd ajung acasă seara tîrziu, să mă relaxez în casa noastră frumoasă, cu muzică și să mă alint. Adică NU sărăciile din ziua de azi, care cîntă numai despre «fuck, fuck, bitch, bitch, money, money, hoe, hoe» și alte mizerii pe care, sincer, cred cu tărie că nu le poți asculta decît dacă ești tras pe nas, adică drogat!” (Libertatea, 16 ianuarie)

Oana a pus punctul pe “distonocalm”. Unde sînt cîntăreții adevărați de altădată? Valorile? Unde e Pepe și de ce n-o mai invită să joace în videoclipuri pe Oana?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum l-a deposedat Mircea Geoană pe Băsescu de vise

  23 iulie 2019

  În istoria românilor un singur domnitor a avut privilegiul de a fi adjunct al trupelor creștine din Europa, Iancu de Hunedoara, care l-a secondat pe cetățeanul maghiar de origine poloneză […]

 • Ce-ai făcut în următorii cinci ani?

  23 iulie 2019

  Cum va arăta viitorul României după alegerile prezidențiale? Va fi țeapăn și suficient, ca Iohannis, deșirat și agresiv, ca Barna, sau, poate, “neconflictual” și dezbinat, ca propunerea alianței PSD-ALDE. Viitorul […]

 • Statul jalnic barbă-cot

  23 iulie 2019

  Statul român, la toate nivelurile sale, este din ce în ce mai incapabil să-și îndeplinească îndatoririle de bază: acelea de a-și proteja cetățenii și de a le oferi premisele bunăstării. […]

 • Părinteasca dimîndare

  16 iulie 2019

  Simona Halep i-a bulversat pe englezi cînd le-a povestit că România, care-i cea mai mare producătoare de iarbă cu scaieți din Europa, nu are nici un teren de tenis cu […]

 • Alianța morților

  16 iulie 2019

  Al doilea mandat Iohannis își aruncă umbra împietrită peste următorii cinci ani românești. După calcule și arestări, fatalitatea are acum înfățișarea drobului de sare. Se pregătește perpetuarea unui alt președinte […]