Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dark side of the balloon

Zoom Dark side of the balloon

 ► Conform mărturisirilor TV ale lui Adrian Porumboiu, Victor Piţurcă a încercat să-l retragă pe Sînmărtean de la Naţională, sugerîndu-i patronului vasluian ca jucătorul să anunţe public că renunţă din proprie iniţiativă, pentru că oricum nu-l mai selecţionează. Apoi Piţi l-a sunat pe Mitică Dragomir şi i-a cerut să nu-l mai laude atîta pe mijlocaşul lui FC Vaslui. Toate astea doar ca să nu-l mai bată presa la cap cu stresanta întrebare „De ce nu este convocat?“. Nu înţelegem de ce Sînmărtean n-a fost de acord: i s-a oferit poziţia de titular într-o echipă alternativă, de retraşi mai mult sau mai puţin definitiv (Săpunaru, Tamaş, Ştefan Radu, Rădoi, Chivu). Mult mai onorantă decît postura de rezervă a lui Dodel.

 ► Cîţiva jucători de la Dinamo au pregătit partida cu CFR Cluj într-un fel mai special: dacă unii dintre ei au iniţiat meciuri de box cu coechipierii (Alvarez vs Homei, Boubacar vs Rus), Filip şi Roman s-au antrenat pe Facebook cu fosta prietenă a colegului Strătilă, şutînd din toate poziţiile în bara dansatoarei Alicia Bonetti. Pardon, Bonita; oricum, în comparaţie cu ce i-au scris băieţii, la ora aia, domnişoarei, asta e o greşeală minoră.

 ► Rămînem tot în Ştefan cel Mare: ce credeţi că a făcut marea speranţă dinamovistă de acum cîţiva ani, Marius Alexe, după ce a ieşit din teren huiduit de tot stadionul la partida cu CFR (0-1)? Extrem de supărat că nu mai e în forma sportivă de altădată, atacantul s-a pus pe antrenamente serioase, dînd ture prin cluburile din Centrul Vechi pînă spre 2 a.m. Asta atitudine de profesionist, nene: la ambiţia şi determinarea demonstrate sîmbătă noaptea, Alexe calcă apăsat pe urmele iluştrilor rataţi Mitea şi ­Daminuţă.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint