Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dark side of the balloon

Zoom Dark side of the balloon

 ► A apărut un fotbalist-surpriză în lotul Naţionalei: în scandalul convocărilor pentru meciurile cu Estonia şi Andorra, pe axa Şumudică-Porumboiu-Piţurcă s-a tot vorbit, în topic-ul Jucători care (nu) trebuie selecţionaţi la echipa naţională, de un anume Nicolae. Cine-i ăsta, nene? La o căutare superficială pe net, ultimul Nicolae ajuns la Naţională e fundaşul dinamovist al anilor ’80, Alexandru Nicolae. Misterul se risipeşte, la o citire mai atentă a declaraţiilor: este vorba, de fapt, despre atacantul lui FC Vaslui, Niculae, Marius Niculae, căruia domnii Şomodică, Poromboio şi Piţorcă i-au rebotezat numele de familie. A, uitam de domnul Burcea, primul naş al lui Marius Nicolae.

 ► Apropo de fostul acţionar de la Dinamo: după ce antrenorul echipei, Dario Bonetti, a arătat cu degetul mijlociu publicul din tribune la meciul cu Astra, toată săptămîna trecută, Cristi Borcea, împreună cu Naşul-trompetă Ionuţ Negoiţă şi cu Dragoş Săvulescu şi-au vînturat degete unii altora prin presă, într-o polemică în care au apărut şi dispărut pe rînd, pe lîngă acţiuni de milioane şi datorii de zeci de milioane de dolari, transferuri ratate, ceasuri scumpe, butoane, papagali, pempărşi. Mai rămînea ca gaşca asta veselă să scoată panglici pe nas şi monede din urechi, ca prestidigitaţia să fie completă.

 ► În conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Estonia, Victor Piţurcă s-a spălat pe mîini de actualul loc (57) al echipei României în clasamentul FIFA, spunînd că este rezultatul activităţii altor selecţioneri. O analiză a Gazetei Sporturilor arată însă că, din totalul partidelor disputate în ultimii patru ani luate în calcul pentru acest clasament (41), aproape jumătate dintre ele (19) sînt din mandatele lui, iar numărul de puncte acumulate este net inferior celui din perioada Răzvan Lucescu. Aşa e Piţi, nu-i funcţionează aritmetica decît atunci cînd trebuie să adune punctele de pe zaruri.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint