Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

De ce este alb cu picățele roz steagul de pe Ambasada României în Israel

Zoom De ce este alb cu picățele roz steagul de pe Ambasada României în Israel

Dacă veți trece pe strada Adam Hacohen nr. 24 din Tel Aviv, sediul Ambasadei României în Israel, să nu vă mirați dacă o să vedeți o pereche de chiloți albi cu picățele roz, puși la uscat în geamul ambasadorului. Sunt chiloții Excelenței Sale Andreea Pastârnac, fost director general al Direcției Orientul Mijlociu din cadrul MAE și fost ambasador în Cipru în perioada 2006-2011, numită ambasador în Israel, în iunie a.c. În Nicosia făcea la fel: își punea chiloții la uscat în geamul ambasadei, dar nu despre asta e vorba.

 Madam Păstârnac a uitat să ia agenda de invitați tradiționali de la fostul ambasador la Tel Aviv, Edward Iosiper, sau de pe computerul misiunii, și a invitat 3.000 de persoane la Ziua Națională a României, eveniment cosmic ce urmează să aibă loc în sălile și așa neîncăpătoare ale Muzeului Orașului Tel Aviv. Gândiți-vă cam cât va costa bugetul o asemenea extravaganță. Și asta încă nu e totul, mai e și chiria de 13.000 $ pe care îi achită statul, lunar, pentru vila închiriată pentru madam Păstârnac, lângă Tel Aviv, dotată cu un ditamai oceanul de piscină, care te ia în primire încă de la poartă. Cam așa s-a relansat diplomația în era Ponta. Și ăsta e doar începutul.

1 comentariu

  1. #1

    Se pare că ați avut dreptate domnule Ivanciuc… La nici un an de zile de la instalarea în Israel, Andreea Păstârnac a reușit să declanșeze un scandal imens. Este acuzată de propriul consul de trafic de influență, fals și participare la furt. La fel ca și în Cipru în câteva luni de la sosirea ei a schimbat TOT personalul ambasadei pentru a-i putea manipula pe noii veniți după bunul plac. Spre ghinionul ei s-au găsit unii cu coloană vertebrală care au adunat dovezi și nu au dorit să intre în cloaca ei. Un scandal pe care probabil Ponta va încerca să-l mușamalizeze acum, înaintea alegerilor. Cine are curajul să deschidă gura înainte de vot?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint