Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Deea Maxer (soția lui Dinu Pitt, vărul din Vaslui al lui Brad): „Nu o să îl vedeți pe Dinu transformat gen Donatella Versace, încerc să îl fac să semene cît mai mult cu Brad Pitt.“

Zoom Deea Maxer (soția lui Dinu Pitt, vărul din Vaslui al lui Brad): „Nu o să îl vedeți pe Dinu transformat gen Donatella Versace, încerc să îl fac să semene cît mai mult cu Brad Pitt.“

Gen Cu maneluțele astea două

Florin Călinescu (din cale-afară de activ social): „De ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates? Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lîngă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală? (…) Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plîngi!“ (TikTok, 31 octombrie)

L-o fi dezamăgit manelistul Dani Mocanu pe Florin Călinescu cu comportamentul lui reprobabil, dar măcar, spre deosebire de Musk, Dani al nostru a fost în România în week-end-ul ăsta. O dată pentru că e de șapte ori mai valoros decît Musk, și a doua oară pentru că e în arest la domiciliu după ce l-a bătut pe un băiat într-o benzinărie. Țeapa băiatului ăluia, dacă ar fi avut Tesla nu mai avea nevoie să meargă în benzinărie.

 

Gen Apăr-o pe Jennifer, Duckadam

Helmut Duckadam (idealist): „Cînd am plecat acolo în America, visam să fiu bodyguard-ul lui Jennifer Lopez. Sau să cresc pinguini în deșertul Arizona! Așa gîndeam eu atunci. Serios. Și m-am întors în cele din urmă, acasă în România, n-am făcut nici o treabă acolo.“ (Libertatea, 29 octombrie)

Adevărul e că în America e și nebunie mare. Poți să ieși pe stradă fără să ai nici o treabă și să te trezești că trage unul în tine de la 11 metri. E nevoie de apărători buni. Pe de altă parte, șansele ca Jennifer Lopez să devină ținta unor fotbaliști nebuni de la Barcelona, care s-o ia la țintă cu bombeurile lor, sînt destul de mici, așa că poate că-i mai bine că Duckadam s-a întors în România ca să ne apere de Gigi Becali.

 

Gen Dinte pentru dinte

Mario Mutu (copilul tatălui său): „Cînd am coborît din acel Lamborghini de fițe, m-am lovit de portieră, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.“ (Libertatea, 29 octombrie)

Rîdem, glumim, dar habar n-aveți cîți copii nevinovați de vedete își pierd dinții anual în urma accidentelor stupide cu ușa de la Lamborghini. Unii ar zice că e principala boală printre vedete. De-aia mai bine n-ar vorbi Mario Mutu de furtuni în pahare cu apă, nu de alta, dar în paharul ăla cu apă e probabil proteza cuiva care și-a pierdut dinții așa.

 

Gen Visuri la cheie

Deea Maxer (soția lui Dinu Pitt, vărul din Vaslui al lui Brad): „Anul ăsta, uitîndu-mă la Dinu mi-am dat seama că are nevoie de «îmbunătățiri». Este artist, apare periodic pe «sticlă» la TV, vreau să aibă o imagine impecabilă! (…) Cu ocazia zilei lui de naștere am zis să îi fac un alt fel de cadou. Prima operație estetică, Nu o să îl vedeți pe Dinu transformat gen Donatella Versace, în nici un caz. Însă încerc să îl fac să semene cît mai mult cu Brad Pitt.“ (Libertatea, 28 octombrie)

Din mărturisirea asta, pare că Dinu nu prea a avut multe de comentat la decizie, ceea ce ne face să credem că poate ar trebui să intervină Protecția Vedetelor să-l salveze și să-l plaseze într-o familie adoptivă. Dinu, dacă ești OK, clipește de două ori din pleoapele tale extrem de întinse și tinerești.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint