Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Delia (da, persoană care nu vrea să fie mamă, sînt beată): „Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește”

Zoom Delia (da, persoană care nu vrea să fie mamă, sînt beată): „Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește”

Gen Dănuț B.T.S.

Ioana Popescu (devoratoarea de bittmaniști): „Am bomboane, am vin rosé, am sex oral. E un fapt fără precedent. Nici eu nu știu exact cum arată. (…) Deci te aștept azi sau pot să mănînc ceapă?“ (Cancan, 19 octombrie)

E incredibil cît de jos s-a coborît conspirația vaccino-masono-iudaică mondială ca să-l dea jos pe Dan Bittman de pe soclul moral pe care s-a urcat: a ajuns să-i trimită poze deocheate și propuneri de mîncat ceapă pe WhatsApp. Probabil se ajungea și mai departe cu insinuările leguminoase dacă domnul Dan n-ar fi avut deja morcovul ăla înfipt adînc de cînd au încercat să-i pună botniță Arafat și OMS.

 

Gen Noua Republică, o plăcere ludică

Mihail Neamțu (băiat care rupe dreapta în două): „Delia, un copil e o nesfîrșită bucurie, nicidecum o povară. Un prunc nu-ți ia din timp, ci îți oferă clipe unice. (…) Este doar o sugestie, Delia, mai ai răgaz.“ (Facebook, 21 octombrie)

Nici nu știm dacă ar trebui să ne îngrijorăm pentru soarta Deliei fiindcă Mike Neamțu o urmărește acum ca să-i facă un prunc sau să ne bucurăm că Neamțu și Papahagi au renunțat la planul de a atrage copii cu creștinism la casa lor de turtă dulce din pădure, cel mai probabil pentru că marele intelectual conservator a ronțăit-o pe toată la o discuție lejeră despre valorile medievale.

 

Gen N-am nimic cu copiii, dar…

Delia (da, persoană care nu vrea să fie mamă, sînt beată): „Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. (…) Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sînt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.“ (Libertatea, 24 februarie)

Ce încearcă Delia să zică e că ea n-a zis nimic urît de oamenii care fac copii, ea n-are nimic cu copiii, dimpotrivă, unii dintre cei mai buni prieteni ai ei sînt copii. Dar cine vrea să facă copii să-i facă la el în dormitor, nu să se plimbe cu ei pe stradă să-i vadă toată lumea. Vorba aia, mai sînt și copii pe stradă, ce le zici dacă te întîlnești cu oameni cu copii de mînă pe stradă?

 

Gen Umeri-taci

Bia Khalifa (eminență khalifie): „Taci, fă, cînd vorbesc eu şi liniştea tace.“ (PRO TV, 23 octombrie)

E strigător la cer că domnișoara asta se irosește prin junglă cu douăzeci de băieți transpirați în chiloți, pentru audiență, în loc să fie apreciată cum se cuvine o mare valoare națională, într-o emisiune culturală de-a lui Dan Negru. Așa ne pierdem reperele!

 

Gen Fluturaș, nu mai ai aripioare

Daniela Crudu (îi mai face poze un văr): „Păi, pun poze că nu sînt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Ha-ha-ha-ha! Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… Aleg locații, mă ajută vărul meu, el îmi mai face pozele. Toți vor să-mi vadă degetele de la picioare. Toți sînt curioși să vadă celebrul fluturaș.“ (Cancan, 23 octombrie)

Fără să-i știrbim nimic din strălucire Cruduței, nu mai e nici ea la prima tinerețe. Fluturaș poate era cu vreo 10-12 ani în urmă, acum s-a transformat în liliac cu apucături de pterodactil.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint