Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Delia (nu mănîncă în casă): „De fapt, la noi în casă nu se mănîncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur.“

Zoom Delia (nu mănîncă în casă): „De fapt, la noi în casă nu se mănîncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur.“

Gen Prăjeală maximă

Delia (nu mănîncă în casă): „Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănîncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur.“ (Libertatea, 13 mai)

Probabil, pe același principiu, Delia nu merge nici măcar la baie la ea acasă. De fiecare dată cînd mănîncă pepene cu bere la restaurant, sună la vecinul de vizavi și îl roagă frumos să-i distrugă lui WC-ul, ca să nu murdărească la ea acasă. Sau, și mai bine, se păstrează pentru la hotel.

 

Gen Telenovelă turcească

Raluca Bădulescu (dulcegărie dulcească): „Pentru Teo Trandafir am inventat termenul de «regină regească». Apoi acest termen mi s-a atribuit într-un mod greșit mie, era destinat ei. Dacă a rămas la mine, atunci Teo este «împărăteasa împărătească» pentru că trebuie să fie undeva mai sus.“ (Libertatea, 13 mai)

Asemenea limbi catifelate și zemoase nu s-au mai dat în țara asta, într-o companie turcească, de cînd boierii fanarioți încercau să-și asigure statutul pupînd înaltul tron al sultanului. Totuși, sîntem foarte curioși ce titulaturi ghidușe are Raluca Bădulescu pentru conducerea turcească a postului Kanal D și pentru domnul Dogan în special.

 

Gen Egrete eterne

Cristi Borcea (Edith Piaf de România): »N-am regretat nici cînd am făcut operația pe cord, nici cînd am pierdut campionate, nici cînd am intrat în Champions League, nici cînd am fost la pușcărie cinci ani jumate. Au fost momente unice pentru copil, venind dintr-un cartier din București, cel mai mare vis al lui a fost Dinamo. Și am ajuns să conduc Dinamo și să obțin cele mai mari performanțe din istoria Clubului Dinamo.“ (Libertatea, 13 mai)

Ce-i drept, nu foarte mulți copii care vin dintr-un cartier din București visează să facă operație pe cord sau pușcărie. Am fi tentați să credem că nici unul. Dar fiecare cu plăcerea lui vinovată: unii se nasc să se facă astronauți, alții se nasc să se facă pușcăriași cardiaci. Oricum, e foarte important ca Cristi Borcea să lase un mesaj pozitiv copiilor, mai ales că are atît de mulți.

 

Gen Urinări frecvente

Mihai Trăistariu (zeul absolut al Eurovision-ului și, practice, singurul om din lume care are voie să zică ceva despre Eurovision): „Moldova a cîntat despre legătura Chișinău-București. Deci… despre frăția dintre Moldova și România !!! Iar noi le-am dat zero. Iar ei ne-au dat… zero. N-am văzut în viața mea așa ceva ! Practic… ne-am pișat unii pe alții!!!“ (Știrile PRO TV, 15 mai)

Cel mai important lucru pe care Mihai uită să-l zică e că jumătate din populația Moldovei și un sfert din populația României e plecată la muncă în altă țară, deci ar trebui mai degrabă să ne uităm la ce-au votat Spania, Italia și Marea Britanie. Al doilea lucru pe care uită să-l zică e că pe toți oamenii normali la cap îi doare fix în Tornero de cine cîntă și cine cîștigă la Eurovision.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint