Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Denisa Nechifor (radicală): „Femeia deșteaptă e un fel de bărbat cu sîni“

Zoom Denisa Nechifor (radicală): „Femeia deșteaptă e un fel de bărbat cu sîni“

Gen Secreții ascunse

Ionuț Chirilă (cititor de oameni): „Să scuipi e urît, mai bine te bați. (…) Săpunaru e un băiat timid. Pe interiorul lui are o sensibilitate, eu așa îl simt.“ (Digisport, 13 septembrie)

Urmărind firul logic al poveștii, probabil cel mai elegant e să dai în cap la oameni. Pe de-o parte e foarte elegant și stilat – o ocupație de gentleman. Pe de altă parte îi ajută foarte mult pe introvertiții cu suflet frumos să se exteriorizeze și să iasă mai mult în societate.

 

Gen Explozie în stil benefic

Dorian Popa (șofer frugal de Lamborghini): „Nu e mai puţin adevărat că muncesc atît de mult încît să îmi pot permite să îmi cumpăr ce vreau, dar pentru că îmi doresc foarte mult să fac din această potenţială criză financiară un mare plus valoare pentru mine, pentru că nu este un secret faptul că mulţi antreprenori în perioada de criză fianciară au explodat în stil benefic, am redus un pic cheltuielile, pe adidaşi de mii de euro, haine de mii de euro, care la sfîrşitul zilei sînt un moft.“ (Spynews, 17 septembrie)

Nici nu vrem să știm ce-o să fie la coada lui Cheluțu iarna asta. La cît de chitit e pe antreprenoriat, nu ne-ar mira ca Dorian Popa să-l pună să-și mai ia un serviciu-două ca să plătească gazul și curentul. Nu de alta, dar obrazul frumos cu cheltuială se ține și Lamborghiniul ăla benefic nu se plătește singur.

 

Gen Masa monetară a tăcerii

Mugur Mihăescu (treziți-vă, oameni buni): „Deci toată această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum doi ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început să folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede. Masa monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi.“ (Spynews, 17 septembrie)

Să-l vezi pe Mugur Mihăescu dîndu-și cu părerea isteric despre diferite lucruri pe care are impresia că le înțelege e un spectacol foarte trist. Aproape că-ți vine să-l mîngîi pe chelie și să-i zici: „Nu-ți fie frică, turnător mic, oculta mondială nu mai are cum să-ți facă rău!“. Pe de altă parte, dacă ți-o închipui pe Leana spunînd toate chestiile de mai sus în timp ce Costel și vecinul Mitică o bat cu o masă monetară – ei, asta-i chiar comedie.

 

Gen Struță de mîță

Denisa Nechifor (radicală): „Femeia deșteaptă e un fel de bărbat cu sîni, sensibilă și tăioasă, un fel de struțo-cămilă absolut indezirabilă la casa omului. (…) Deci nu mai fiți deștepte, proastelor!“ (Spynews, 14 septembrie)

Ce omite să ia în calcul Denisa este că niște muncitori în construcții vor fluiera mereu pe stradă cînd văd o femeie deșteaptă, însă foarte rar îi vor face propuneri indecente unui bărbat cu sîni, cel mai probabil pentru că ei înșiși fac parte din categoria asta și invidia e foarte mare în breaslă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint