Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Denise Rifai (nu-i place și ei nici un bărbat): „Cu Kevin Costner aș vrea să mă căsătoresc: este iubitul vieții mele”

Zoom Denise Rifai (nu-i place și ei nici un bărbat): „Cu Kevin Costner aș vrea să mă căsătoresc: este iubitul vieții mele”

Gen Ciocul mic și joc de glezne

Iulia Albu (critic de vietăți): „Delia, dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună.“ (Libertatea, 12 decembrie)

Iată o declarație foarte curajoasă, dar destul de dezavantajoasă pentru găină, care cel mai probabil va ajunge la o casă de găini, un loc unde vedetele își trimit găinile pe care nu și le mai doresc pentru că între timp au făcut un copil cu Delia. Dacă am fi în locul găinii, clar am începe să facem chestii ca să stricăm chimia făcătoare de copii dintre Iulia și Delia. De exemplu, am pune-o pe Iulia să zică ce părere are despre cum se îmbracă Delia.

 

Gen Din parpalac în puț

Cătălin Zmărăndescu (bodyguard): „A fost o chestie ciudată cum l-am cunoscut pe Gigi Becali, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: «Cătăline, bravo, bravo! De mîine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!». Eram copil amărît, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață.“ (Libertatea, 12 decembrie)

Pare că toți angajații lui Gigi Becali au urmat același traseu. Pe Luțu, de exemplu, l-a angajat după ce l-a văzut bătîndu-l într-un meci pe fostul lui majordom. După aia, MM Stoica l-a bătut pe fostul lui atîrnache. După aia, Gigi l-a prins pe Mache bătînd… de fapt, poate n-ar fi bine să mergem atît de departe.

 

Gen Dansînd cu lupii

Denise Rifai (nu-i place și ei nici un bărbat): „Cu Kevin Costner aș vrea să mă căsătoresc: este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum cîțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gîndeam că nu îmi place și mie de nici un bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: «Ăsta e genul meu». El e căsătorit cu o tipă tare faină.“ (Libertatea, 11 decembrie)

Ce n-am înțeles bine este dacă Denise îl place pe domnul Kevin pentru că e bătrîn, pentru că e deja căsătorit sau pentru că făcea reclama la Turkish Airlines. Bine, e posibil să fie valabile toate trei.

 

Gen Piramida mistreților

Anamaria Prodan (faraoancă): „Pe Reghecampf l-am ridicat în vîrful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează. Și dacă, de exemplu, îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta.“ (Libertatea, 11 decembrie)

Bine, din ce se zvonește am auzit că și Țiriac mai pică uneori și trebuie luat de jos, dar de obicei pică de pe un morman mic de bani și, oricum, aterizează pe moale, așa că se descurcă să se ridice și singur.

 

Gen Flori, fete și băieți-băieți

Mihai Bendeac (impresionat): „Îmi vine să plîng la mormînt strain. (…) E șmecher Fuego. E și ceva religios în tot ce înseamnă Fuego. E genial, toată construcția este genială… și toate chestiile astea sînt pe bune, adică chiar vin femei cu buchete de flori. A trecut mult timp, oprisem filmarea, dar el primește în continuare flori. Incredibil! De unde atîtea flori? Incredibil! Deci au fost flori cît a durat melodia și încă nu le-a primit pe toate.“ (Libertatea, 9 decembrie)

În locul lui Fuego, am verifica de două ori încuietoarea de la ușă. Bendeac pare în stare de orice în momentul ăsta ca să ajungă la el. Poate chiar și să se deghizeze într-o femeie care-i dă flori. Poate chiar și să se deghizeze într-o floare. Nu mai e mult și Poliția o să-i găsească altarul cu poze cu Fuego decupate din TV Mania și Formula AS, dar haideți mai bine să încercăm să prevenim asta.

1 comentariu

  1. #1

    Rifay,agresiva si vulgara. Urmeaza intrebarea rosie,avand in vedere conformatia botului poti juca in Nationala cocosilor ? Ne pare rau Kostneri s-au epuizat ,i-a ajudicat AM Prodan sa-l ridice in varful pi….dei !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint